YouTube Tellif Hakkı !?

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Arkadaşlar bugün bir video yaptım müzik videosu albüm hazırladım.Ama youtube telif hakkı vs. diye videonun sesini kıstı.Ama bakıyorum başkaları aynı şarkıcının şarkılarını video olarak paylaşmış.Nasıl oluyor bu iş anlamadım ?!!? Deliricem en sonunda.Millet paylaşıyor youtube'a bende onlarınkileri indirip tek bir video yani albüm yaptım paylaştım telif hakkı uyarısı geldi.Para falanda kazanmıyorum niye böyle yapıyor ki :cursing::cursing::cursing:

helpmert

Doçent
Reaksiyon puanı
31
30 saniye kadar çalabilrsin müziği ama 30 saniyeden sonrası telif hakkı :D

itiraz ederek geri açanlar var ama :D

benim youtube kanalım kapandı sırf bu telif yüzünden..

müzik sahibinden izin alanlarda var talif yiyince izin belgeisni gönderiyor geri geliyor sesler falan :D

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
30 saniye kadar çalabilrsin müziği ama 30 saniyeden sonrası telif hakkı :D

itiraz ederek geri açanlar var ama :D

benim youtube kanalım kapandı sırf bu telif yüzünden..

müzik sahibinden izin alanlarda var talif yiyince izin belgeisni gönderiyor geri geliyor sesler falan :D
yok ya millet 5 dk lık müziği yayınlıyor.Lycris falan var.Onlar niye silinmiyor yada kaldırılmıyor anlam veremiyorum.Çok saçma.Şu telif işi olmasa çok güzel işler yapıcam da.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

[video=youtube;8Kewux9SPh0]https://www.youtube.com/watch?v=8Kewux9SPh0[/video]
bunu yüklemiştim.bide 1 gb upload ettim.Sonrada sesi kıstı youtube

Bak Bilgilere!

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Youtube un kendinin telifini aldığı şarkılar var. Hatta oldukça çok sayıda, o şarkılar ile benzer bir video oluştura bilirsin. Youtube da yükle butonuna tıklayıp video düzenleyici bölümüne sonra da nota işaretine tıklayarak telifleri alınmış müzikleri görüntüleye bilirsin.

https://www.youtube.com/watch?v=llfoEHFypZk