youtube için video çekme programları

emre akay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba youtube için video çekmek istiyorum.Lakin hangi programı kullanacağıma karar veremedim.
siz önerebilir misiniz ? hepimizi bildiği üzere Oyun delisi adlı kanalda sadece kendi görüntüsünü ekrana yansıtıyor etrafta bulan eşyalar gözükmüyor buna nasıl yapabilirim. konuyu yanlış yere açtıysam üzgünüm :(
şimdiden cevaplarınız için teşekkürler ! :) :) ;)

aybese

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
İyi günler Emre bey anladığım kadarıyla hem bilgisayar ekranının videosunu çekmek hemde kendi görüntünüzün ekranın bir köşesinde görünmesini istiyorsunuz. Bunun için size camtasia programını önerebilirim. Benimde AYBESE Film adında bir kanalım var. Abone sayısını ve izlenme sayısını artırmak çok emek istiyor. Birbirimize bu konularda destek verebiliriz. iyi günler

emre akay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iyi günler cevabınız için çok teşekkür ederim. Peki bu program sadece bizi mi ekranın bir kenarına yansıtcak, yoksa çevremizde görünen eşyalarıda mı göstericek.

aybese

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
pc kamerası olduğu için etrafı fazla almayacaktir. Tabi yine de Camera acısını kendiniz ayarlayabilirsiniz.

aybese

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
rica ederim. Kanalinizin ismi nedir. bende yeni bir kanal kurdum. kanalimin Adı Aybese film. birbirimize destek verebiliriz istersiniz. İyi günler

emre akay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kanalımın adı kankalar teknoloji başında henüz daha tam başlamadık. bundan sonra düzenli olarak video koyacağız. neden olmasın birbirimize destek verelim.