• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Youtube İçin İntro Yapma

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Merhabalar.Youtube kanalıma nasıl intro yapabilirm?Aslında internette daha önceden bu konuyu araştırdım.Şimdi Blender adlı programla nasıl şık intro hazırlayabiliriz?Başka yollar da varsa lütfen yorum olarak belirtin.İyi günler.
@Ben Kenobi xxmolinaxx
@xxmolinaxx Sağ olun.Bana youtube kanalım için logo yapmıştınız.Zamanınız varsa ve yapabilirseniz bana youtube kanalım için intro yapar mısınız? Youtube kanalımın adı Brave Wolf Zula.

Blender gibi bir programı bugün öğrenmeye başlasan günde 8 saat çalışsan temel konular 3 aya ancak biter, muadilleri de öyle.
Bunlar uzmanlık gerektiren profesyonel programlar, bunları öğrenenler zaten bu alanda iş bulurlar.

Blender gibi bir programı bugün öğrenmeye başlasan günde 8 saat çalışsan temel konular 3 aya ancak biter, muadilleri de öyle.
Bunlar uzmanlık gerektiren profesyonel programlar, bunları öğrenenler zaten bu alanda iş bulurlar.
Ya ben öyle çok profesyonel intro istemiyorum.Aslında istedğim intronun güzel,öyle fazla profesyonellik gerektirmeyen ve şık bir intro olması.

Merhabalar.Youtube kanalıma nasıl intro yapabilirm?Aslında internette daha önceden bu konuyu araştırdım.Şimdi Blender adlı programla nasıl şık intro hazırlayabiliriz?Başka yollar da varsa lütfen yorum olarak belirtin.İyi günler.
@Ben Kenobi xxmolinaxx
@xxmolinaxx Sağ olun.Bana youtube kanalım için logo yapmıştınız.Zamanınız varsa ve yapabilirseniz bana youtube kanalım için intro yapar mısınız? Youtube kanalımın adı Brave Wolf Zula.

Söz vermiyorum ama yapmaya çalışırım.Örnek introlar varmı beğendiğin eklermisin yapmayı denerim yapabilirsem tabi:)

İntro işini halletmiş olmana sevindim güle güle kullan kanalına ekledin mi baktım göremedim

Blenderla yapacaksında? Bilgisayarının işlemcisine inanıyorsun sanırım :)

İntro işini halletmiş olmana sevindim güle güle kullan kanalına ekledin mi baktım göremedim
Kanalıma intromu yükledim.Bakabilirsiniz.
--- Gönderi Güncellendi ---
Blenderla yapacaksında? Bilgisayarının işlemcisine inanıyorsun sanırım :)
En güçlü işlemci olmasa da işimi gayet iyi görüyor.Blender CPU'yu zorluyor mu yani? :) Bu arada intro yaptım.Buyrun introm:

O kadar uzun sürmez hocam ben fotoshopu 4 günde hallettim günde 4 saat çalışmayla

Pr dersleri ise10 günde biter gibime geliyor

Adobe Premiere Pro CS6 Türkçe Dersleri [41 Ders] - Video düzenleme ve codec'ler Forumu

4-5 saniyeden uzun introlar bence can sıkıcı oluyor ama güzel olmuş :)