League Of Legends Youtube kanalı için intro

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kurt61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sizce bu intro yüzünden riot games'den telif yer miyim ?

• Evet

Kullanılan: 0 0.0%
  • Hayır

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    0

Kurt61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Merhabalar herkese iyi forumlar. Kanalım için bir intro yapmak istiyorum. Riot games'in kendi introsundaki riot yazısının yerine kendini kanalımın ismini yazmak istiyorum. Riot games'in introsunu bilmeyenler için;

Burdaki Riot yazının yerine kendi istediğimi nasıl yazarım ? Legend Of Montage yazmak istiyorum yada aşağıdaki videonun introsundaki League Of Legends yerine yine Legend Of Montage yazabilirmiyiz.

Nasıl yazarız after effects cs6 biliyorum az çok

SixOttoPack

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende zamanında bunlar ile uğraşmıştım. Fakat şöyle birşey var after effect veya sony vegas pro vb. programlarda yapmak istiyorsan bu videoların , videoya dönüştürülmemiş halini bulman lazım. yani after effect te veya sony vegas pro da açabileceğin dosya şeklinde. Bulman da çok zor gözüküyor .
Ama benim sana bi tavsiyem var . Maclobuzz diye bir adam var hatta kendi sitesi de var . oralarda güzel introlar yapıyor. Güzel de demiyelim hatta . Baya iyi introları var.

Benim söyleyeceklerim bu kadar . Bu yazdıklarımı da prof. kullanıcı havası ile yazmadığımı belirtiyim . sadece 3 - 5 intro yaptım sony vegas kullanarak . oradan edindiğim tecrübem ile bunları söylüyorum :D

maskot87

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
intro son derece önemli bir konudur...