Dilara Kaya
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 3,756
Youtube'da bir sürü farklı içerik var. Peki sizce hangi tarzda içerik daha çok beğeniliyor veya eksiklik olan konular neler?
Teknoloji içerikleri YouTubeda aşırı rekabet ortamına sahip. Yüksek izleyiciye sahip kanallar kaliteli ekipman kullanıyor. Bütün cihazları kıyaslayacak bilgi birikimine sahipler. Video edit tekniklerini biliyorlar. Buradan ilerlemek zor. Ben de youtube'a içerik çıkarıyorum hem de bu konuda fakat bana göre videolarım dandiklikten öteye geçemiyor. Çünkü genel olarak zamanım yok.Teknoloji ve iş dünyasına dair bir şeyler yapmak istiyoruz belirli konseptler var aklımızda ama ne tarzda olacağına kesin karar vermedik hala
Açık konuşayım.Mesela içerik direkt eğlence değil ama işleyiş şeklini eğlenceli yapmak olabilir aslında
Türkiye'de teknoloji kanalları, bilgisayar ve telefon az biraz da aksesuar tarafı.gercek ve yelpazesi genis bir teknoloji kanali olabilir. teknoloji diye gezip sabah aksam sadece telefon tanitip duran kanallar sikiyor. teknolojiyi telefondan ibaret saniyor millet.