• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

YouTube aşırı yavaş

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan rawkid
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Video uploadı yapmıyor bende ? %2 %3 duruyor varmı böyle sorunu olan 2 saat oldu upload edemedim farklı tarayıcılarda aynı sorun ?

yine aynı ya 144p için yarım saat bekletiyor Linux'ta olmasam VPN'e geçerdim kapatıp açmakla uğraşmak istemiyorum

Engellenen google dns lerıyle alakalıdır muhtemelen, safız işte Nabalım

şu an chromenin eklentisi olan zenmate yi kullanıyorum gerçekten süper tavsiye ederim

Dns ayarını otomatik yapın düzeliyor benim düzeldi şahsen :)

Süperonline da ilk kez böyle yavaşlık gördüm. Sebebi neyse artık...

bende açık...
Screenshot+from+2014-03-27+18%253A11%253A20.png

Videolar kaldırıldı arkadaşlar, birkaç hesapta var onlarda temizlenir, olay rutine döner...

VPN ile girildiğinde öyle oluyor şimdilik dns değiştirip girin

Yavaşlık hala devam ediyor dns de değiştirdik ama

1 aydır google dsl hatası veriyor. 3 4 gündür de youtubeden 144 p izleyemiyorum ttnet 100 mbsye kadar net bagli 144 p ile izleyemiyoruz super :D Bunu yapanlarin karaltısı kaybolsun. Gemicikleri batsın ;)

Ultrasurf programıyla çok hızlı eskisinden hızlı oldu youtube :D

erdoğan ile ilgili videolar nedense açılmıyor ama diğer video'larda sıkıntı yok ve tabi biraz yavaşlık mevcut.

95.46.39.39 / 95.46.39.40

Google hizmetlerinde neden bu kadar hatalar olmaya başladı (SSL hatası falan)
Ben artık sıkıldım arama motoru olarak yandex kullanıyorum

ttnet phorm denen, AB'de yasadışı kabul edilen şirketle anlaştı. bu şirket ttnet omurgasından geçen bilgileri inceliyor. kişilerin profillerini çıkarıyor. bunu reklam veren şirketlere satıyor. en çok kullanılan siteleri filtre ediyor. böylece bu sitelerin hızı düşüyor.