Kadima
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 841
Merhaba arkadaşlar. Youtube background player modülü xposed sayfasından kaldırılmış. Mevcutta apk dosyası elinde olan var ise paylaşabilir mi lütfen?
Çok teşekkür ederimBuyrun hocam
Her zamanÇok teşekkür ederim![]()
syfsn arkadaşın verdiği en güncel sürümde çalışıyorModule removed from Xposed Repo · Issue #336 · pylerSM/YouTubeBackgroundPlayback · GitHub
Şu sayfada th3an7 belki yeni youtube sürümlerinde apk'yı güncellerim demiş. Link bulunsun.
Youtube yi arka planda dinleyebiliyorsun varsın bi sn ses gitsin
@Kadima modül yani apk dosyası yeniden oluşturulmuyor, github'daki kodlar yenileniyor, modül kendisi oradan çalışacak şekilde ayarlanmış. Zaten modül 2.x sürümüne geçtiğinde böyle olduğu açıklamasında yazıyordu. Biri oraya yeni sürüm için class adlarını falan eklediğinde bizde de çalışacak. Ama herkes bunu değiştirebiliyorsa biri girer kodların içine ederse buna karşı bir koruma var mı bilmiyorum.
SwipeToSeek modülü çalışmıyor yeni sürümlerde, modülü de güncellemiyorlar.Üstat sen niye eski sürüm kullanıyorsun?
SwipeToSeek modülü çalışmıyor yeni sürümlerde, modülü de güncellemiyorlar.
Benim kullandığım da bu zaten. Yeni sürümde çalışmıyor ki en son 2016 da güncellemişler modülü. Sendeki youtube sürümü nedir modül çalışıyor mu?Ben şunu kullanıyorum gerçekten hoş bişey.Ekli dosyayı görüntüle 26905
Benim kullandığım da bu zaten. Yeni sürümde çalışmıyor ki en son 2016 da güncellemişler modülü. Sendeki youtube sürümü nedir modül çalışıyor mu?
--- Gönderi Güncellendi ---
Modülü 1.3 den 1.3.6 ya güncelledim çalıştı yahu, minor güncellemelere pek önem vermiyordum.