Youtube arkaplanda çalma xposed modülü lazım

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Merhaba arkadaşlar. Youtube background player modülü xposed sayfasından kaldırılmış. Mevcutta apk dosyası elinde olan var ise paylaşabilir mi lütfen?

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Module removed from Xposed Repo · Issue #336 · pylerSM/YouTubeBackgroundPlayback · GitHub

Şu sayfada th3an7 belki yeni youtube sürümlerinde apk'yı güncellerim demiş. Link bulunsun.
syfsn arkadaşın verdiği en güncel sürümde çalışıyor :) Tek sıkıntı uygulamayı küçültürken bir anlık ses durup tekrar çalıyor.

th3an7 bir tane link paylaşmış 20 Temmuz tarihinde.

Modülün kaldırılması için Google baskı yapmış. Bundan sonra bu modül güncellenmeyecek ama kaynak kodları güncellenecekmiş. Kullanıcıların bu kaynak kodlar ile xposed modülünü güncellemeyi öğrenmesi gerektiğini söylemiş ve bir tane de video paylaşmış.

Yaklaşık 10 dakikalık bir işlem diyor. Boş vaktimde öğrensem iyi olacak :D

Reaksiyon puanı
2,148
MD5 lere baktım apk'lar aynı. En günceli sanırım. Ben Youtube güncellemiyorum hiç sürüm hala 11.33.58, modül sürümü ise 1.8.39. Dediğin problem olmuyor, problem denirse tabi çok da sorun değildir bi an sesin gitmesi.

Reaksiyon puanı
2,148
@Kadima modül yani apk dosyası yeniden oluşturulmuyor, github'daki kodlar yenileniyor, modül kendisi oradan çalışacak şekilde ayarlanmış. Zaten modül 2.x sürümüne geçtiğinde böyle olduğu açıklamasında yazıyordu. Biri oraya yeni sürüm için class adlarını falan eklediğinde bizde de çalışacak. Ama herkes bunu değiştirebiliyorsa biri girer kodların içine ederse buna karşı bir koruma var mı bilmiyorum.

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Youtube yi arka planda dinleyebiliyorsun varsın bi sn ses gitsin

@Kadima modül yani apk dosyası yeniden oluşturulmuyor, github'daki kodlar yenileniyor, modül kendisi oradan çalışacak şekilde ayarlanmış. Zaten modül 2.x sürümüne geçtiğinde böyle olduğu açıklamasında yazıyordu. Biri oraya yeni sürüm için class adlarını falan eklediğinde bizde de çalışacak. Ama herkes bunu değiştirebiliyorsa biri girer kodların içine ederse buna karşı bir koruma var mı bilmiyorum.

Galaxy Note 10.1 tablette kullanıyorum. Youtube'u Picture in Picture modunda kullanıyorum. Normal işlerimi yaparken arada büyütüp işimi halledip tekrar küçültüp arkaplana atıyorum. Bu 1 saniyelik kesinti bende takıntı oldu :D

Bendeki youtube sürümü 12.32.59, modül sürümü ise 2.0.4

Üstat rica etsem sendeki modülü paylaşabilir misin? Bir de onunla deneyeyim olmazsa böyle devam ederim artık napalım :D

Reaksiyon puanı
2,148
Modülün eski sürümünü kullanacaksan youtube'un da eski sürümünü kullanman lazım.

YouTube Background Playback.apk (29.82KB) - SendSpace.com

Ama bende de şöyle oluyor, arka plana attığında download trafiğine bakıyorum bayağı azalıyor sanırım o sırada sadece sesi çekiyor, tekrar büyüttüğümde ise videoyu tekrar buffer edene kadar biraz zaman geçiyor. Bu da seni rahatsız edebilir.

Reaksiyon puanı
5,164
SwipeToSeek modülü çalışmıyor yeni sürümlerde, modülü de güncellemiyorlar.

Ben şunu kullanıyorum gerçekten hoş bişey.
Screenshot_20170827-134858.jpg

Reaksiyon puanı
2,148
Ben şunu kullanıyorum gerçekten hoş bişey.Ekli dosyayı görüntüle 26905
Benim kullandığım da bu zaten. Yeni sürümde çalışmıyor ki en son 2016 da güncellemişler modülü. Sendeki youtube sürümü nedir modül çalışıyor mu?
--- Gönderi Güncellendi ---
Modülü 1.3 den 1.3.6 ya güncelledim çalıştı yahu, minor güncellemelere pek önem vermiyordum.

Reaksiyon puanı
5,164
Benim kullandığım da bu zaten. Yeni sürümde çalışmıyor ki en son 2016 da güncellemişler modülü. Sendeki youtube sürümü nedir modül çalışıyor mu?
--- Gönderi Güncellendi ---
Modülü 1.3 den 1.3.6 ya güncelledim çalıştı yahu, minor güncellemelere pek önem vermiyordum.

Sanırım 1.3.5 den sonra uyum sorunu çözülmüş:)
SmartSelectImage_2017-08-27-14-57-46.jpg