Yoruldum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SOLTER
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

SOLTER

Doçent
Reaksiyon puanı
560
Artık bu gidişatan yoruldum sınava hazırlanıyorum, ailemin benden bir beklentisi var. Hergün okula gidiyorum pazar hariç artık soru çözmekten,Ders dinlemekten sıkıldım. Sabah saat 6 da kalk akşam 5'te eve gel yine ders çalış uyu.
Ders çalışamıyorum şuan çalışmayınca içimde bir sıkıntı oluyor.
Nasıl anlatayım soruya bakınca kalem oynatasım gelmiyor sadece yatmak istiyorum yatınca aklıma herkes çalışıyor sen yatıyorsun gibi geliyor.

58 gün kaldı ):

Telefoncanavarı18

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Bir tek sen aynı durumda değilsin. Bu koşuşturmacada bir sürü insan var. Bende aynı şekilde. Yatınca düşündüğün şeyler doğru sen yattığın zaman onlar çalışıyor. Böyle düşün gaza gel. Böyle düşünmek seni rahatsız etmesin gaza getirsin. Kendine küçük hedefler koy. Hayatın sınavdan ibaret değil. Al kağıdı. Alınacaklar listesi yap. Telefondur laptoptur kıyafettir,. Çok istediğin birşeydir. Sınavdan sonra gidilecek yerler listesi yap ne bileyim böyle şeyler hazırla kendine. Bu bana iyi geliyor mesela sanada gelir belki

emir000

Profesör
Reaksiyon puanı
910
Artık bu gidişatan yoruldum sınava hazırlanıyorum, ailemin benden bir beklentisi var. Hergün okula gidiyorum pazar hariç artık soru çözmekten,Ders dinlemekten sıkıldım. Sabah saat 6 da kalk akşam 5'te eve gel yine ders çalış uyu.
Ders çalışamıyorum şuan çalışmayınca içimde bir sıkıntı oluyor.
Nasıl anlatayım soruya bakınca kalem oynatasım gelmiyor sadece yatmak istiyorum yatınca aklıma herkes çalışıyor sen yatıyorsun gibi geliyor.

58 gün kaldı ):
Allah Kolaylik versin hocam.

Realhas the Great

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
7,986
Daha ne yorulduk ki?
Belki büyüyüp bir iş bulunca bu günleri arıycağiz

yentibaba

Asistan
Reaksiyon puanı
122
Doğru söylüyorlar eğer şimdiden savaşamazsan iş hayatında nasıl mutlu olabileceksin bakış açını aciliyetle değiştir bu durum insanı bezginliğe ve atalete iter