Yoruldum artik

aserde

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar 2 yıldır aşık olduğum bi kız var geçen sene aramız çok iyiydi ama çıkmadık neyse bu sene(yaşım 17)artık ona açılma kararı aldım ona bi günlük hazırladım ve inanın 2-3 haftamı ona verdim sınavları falan pas geçtim ve çok güzel bişey hazırladım hımym benzeri bişey oldu onunla nasıl tanıştığım tanışana kadar neler yaptıklarım falan vardı herneyse verdim bunu o ise arkadaş kalmak istediğini belirtti oan gerçekten ben hiç ağlama nerdeyse o gece uyumadım ağlamaktan düşünmekten pes etmedim ama devam ettim sabahları güzel hediyeler sınav öncesi küçük notlar çikolatalar falan devam etti ki çok güzel gidiyodu karşılıksız kalmıyodu bu yaptıklarım devam ettim böyle sonra ortak biarkadaşım vasıtasıyla öğrendimki biriyle konuşmaya başlamış ve bana hiç belli etmemişti bunu bende ona mutluluklar dileyerek çekildim ama arkadaşlar abilerim kardeşlerim unatamıyorum sürekli onu düşünüyorum bazı geceler uyuyamıyorum onu özlüyorum bittim artık nerdeyse sigaraya sığındım cahilce umudum var fakat bu beni bitiriyo kalbimi sıkıştırıyo yaşam zevkimi alıyo bende dışardan mutlu görünüyorum fakat içimde neolup bittiğini birtek ben biliyorum..
okuduğunuz için çok teşekkürler birazda olsa rahatlattı bunu yazmak :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bugün sen çok gençsin yavrum
Hayat ümit neşe dolu
Mutlu günler vaad ediyor
Sana yıllar ömür boyu
Ne yalnızlık ne de yalan üzmesin seni
Doğarken ağladı insan bu son olsun bu son Cem KARACA büyük üstad :)

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
sende akıl yokmu sınavlar mı önemli kızmı önemli bişey olmaz en iyisi sen okuma otur kızlarla chatleş , sohbet et hayatını da bitir , sonra istesende okuyamazssın zaten , sür eşşeğini niğdeye olcak

anlamıyorum bizim bu türk erkeklerini ya kızla ugraşıyorlar tamam ugraş ama sanki tek hayatı o

eve ekmek nasıl getireceksin , elektrik parasını nasıl ödüceksin , okulunda başarılı olcaksın ki bunları yapabilesin

kızdan ayrılınca nolcak sınavlardan ZAYIF ALDIGIN YANINA KAR kalacak geri dönüşüde yok

anndriy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
if it's gonna happen; it's gonna happen himym

bazen işlerini kadere bırakman gerekir

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
O yaşlarda çok normal şeyler. Unutma, ilerde "keşke" dememek için geç kalmış sayılmazsın. Olmayacağı ortada. O kızla ilgili herşeyi telefon, bilgisayarından çıkar. Uzun bi süre adını anma, aklından geçtiği an kendini bi uğraşa ver. Yoksa sittin sene çıkmaz aklından.

Unutma, o kızı unutmak zorundasın.

aserde

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sende akıl yokmu sınavlar mı önemli kızmı önemli bişey olmaz en iyisi sen okuma otur kızlarla chatleş , sohbet et hayatını da bitir , sonra istesende okuyamazssın zaten , sür eşşeğini niğdeye olcak

anlamıyorum bizim bu türk erkeklerini ya kızla ugraşıyorlar tamam ugraş ama sanki tek hayatı o

eve ekmek nasıl getireceksin , elektrik parasını nasıl ödüceksin , okulunda başarılı olcaksın ki bunları yapabilesin

kızdan ayrılınca nolcak sınavlardan ZAYIF ALDIGIN YANINA KAR kalacak geri dönüşüde yok
hocam sınavlar sorun değil notlarım düşük değil zaten ama dediklerinizde çok haklısınız

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Sen yorulmanın ne demek olduğunu ilerde anlayacaksın. :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sana kızmı yok. sen üzüldükçe ona değer verdikce onun popo tavan yapacak. kimsenin poposunun tavan yapmasına izin verme.

kuyuduzu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
o kız sınavlarından daha değerli değil. yazık etme kendine. hadi diyelimki seni sevdi. nolacak? evlenecek misin? eline mesleğini alana kadar takma bunlara.

icakir86

Asistan
Reaksiyon puanı
1
sigaraya sığınma bi alıştın mı bırakman çok zor (kendimden biliyorum) yaşın daha 17 çok gençsin ilerde bir sürü kız olucak hayatında kısacası s.tret.
hayatına devam et başka kişiler ile takıl.

Platon

Asistan
Reaksiyon puanı
2
iyice Güzin Abla köşesine döndü burası :D
Ekmek derdine düşünce yorulmak nedir o zaman anlarsın kardeşim.