Arkadaşlar 2 yıldır aşık olduğum bi kız var geçen sene aramız çok iyiydi ama çıkmadık neyse bu sene(yaşım 17)artık ona açılma kararı aldım ona bi günlük hazırladım ve inanın 2-3 haftamı ona verdim sınavları falan pas geçtim ve çok güzel bişey hazırladım hımym benzeri bişey oldu onunla nasıl tanıştığım tanışana kadar neler yaptıklarım falan vardı herneyse verdim bunu o ise arkadaş kalmak istediğini belirtti oan gerçekten ben hiç ağlama nerdeyse o gece uyumadım ağlamaktan düşünmekten pes etmedim ama devam ettim sabahları güzel hediyeler sınav öncesi küçük notlar çikolatalar falan devam etti ki çok güzel gidiyodu karşılıksız kalmıyodu bu yaptıklarım devam ettim böyle sonra ortak biarkadaşım vasıtasıyla öğrendimki biriyle konuşmaya başlamış ve bana hiç belli etmemişti bunu bende ona mutluluklar dileyerek çekildim ama arkadaşlar abilerim kardeşlerim unatamıyorum sürekli onu düşünüyorum bazı geceler uyuyamıyorum onu özlüyorum bittim artık nerdeyse sigaraya sığındım cahilce umudum var fakat bu beni bitiriyo kalbimi sıkıştırıyo yaşam zevkimi alıyo bende dışardan mutlu görünüyorum fakat içimde neolup bittiğini birtek ben biliyorum..
okuduğunuz için çok teşekkürler birazda olsa rahatlattı bunu yazmak
okuduğunuz için çok teşekkürler birazda olsa rahatlattı bunu yazmak