Yönetimde Bizimle Birlikte Olmak İster Misiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
ben dün bir mod gördüm, daha önce kendisini forumda hiç görmemiştim. bak adını bile hatırlamıyorum :)

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Gördüğüm kadarı ile birçok yetiye sahip görev alacak kisiler var Allah hepsinin hakkında hayırlısını nasip eylesin

nicknametr

Asistan
Reaksiyon puanı
6
valla sizde öss gibi oldunuz ne zaman açıklayacaksınız?? Öss ygs'yi açıklamıyor, sizde modları :D

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
valla sizde öss gibi oldunuz ne zaman açıklayacaksınız?? Öss ygs'yi açıklamıyor, sizde modları :D

az kaldı galiba biz de bekliyoruz:D başvuru sayısı bir hayli fazla. üst yönetim ince eleyip sık dokuyor:)

bu sefer değişik bi sürpriz de olacak :D ayrıntı sormayın. bizi izlemeye devam edin :D

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
az kaldı galiba biz de bekliyoruz:D başvuru sayısı bir hayli fazla. üst yönetim ince eleyip sık dokuyor:)

bu sefer değişik bi sürpriz de olacak :D ayrıntı sormayın. bizi izlemeye devam edin :D

Süpriz derken? Başvuruda bulunmayan birini mi mod yapacaksınız.?

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
Desene mod olacakların vay haline :D

bana bundan verdiler bi tane :P

1030830.jpg

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
@shadowknight araba linkine tıklamamışsın belli :D Ya da senin 30 kuponun yokmuş ondan sana o hediyeyi vermişler :)

Rockco

Doçent
Reaksiyon puanı
5

Ben admin olucam dimi biliyordum bunu ya :D

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Stajyer mod gibi bir düşünceniz var sanırım. Son günlerde moda oldu ya :D Ya da Mega Mod, Hiper Mod, Über Mod gibi bişeyler mi gelecek :D

senar1st

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Şu konuyu her gördüğümde açıklandı sanıyorum ama hayal kırıklığına uğruyorum :D

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
Bu sefer bir sürpriz olur belki diyorum :D

Yarın açıklanıyormuş, içerden edindiğim sağlam kaynaklar öyle dedi :) :P :P

biraz sabır :D

belki yarın belki yarından da yakın, yada gelecek ay :P

açıklama için uygun zamanı pesimist bilir:) biz bile bilmiyoruz konu hakkında bi şey :D

senar1st

Profesör
Reaksiyon puanı
14
biraz sabır :D

belki yarın belki yarından da yakın, yada gelecek ay :P

açıklama için uygun zamanı pesimist bilir:) biz bile bilmiyoruz konu hakkında bi şey :D

Bence şu an mesajlarımız kontrol ediliyor ve kim mod olacak ona göre değerlendirme yapılıyor.

Bir yönden iyi bir yönden kötü bir uygulama. iyi olmasının nedeni üye yazdığı mesajı daha bilinçli yazar. Kötü olmasının nedeni ise üyeyken sen, sen değilsin :D (reklam repliği gibi oldu :D) Yani demek istediğim birinin mod olurken yazacağı mesaj ve tutunduğu tavır bence tamamen farklı olur daha bilnçli olur :) O yüzden bu uygulamanın eksikliği gibi geliyor bana.

Belki de yanılıyorumdur bilmiyorum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...