topalsolucan
Rektör
ben dün bir mod gördüm, daha önce kendisini forumda hiç görmemiştim. bak adını bile hatırlamıyorum 

,Zaten toru topu 25 kişiyiz.. Abartmaya gerek yok![]()
,
Abartmıyorum sayın modum acı gerçekler![]()
Onlarca demişsin de.. zaten 2 tane 10 var yönetimdeOndan dedim abartma diye
Amaaa modum şimdi yaptığın iş mi ? üşenmeyip o 10 un kim olduğunun listesini çıkarttırcan bana.
![]()
Olsun, onlarca değil yine de...![]()
valla sizde öss gibi oldunuz ne zaman açıklayacaksınız?? Öss ygs'yi açıklamıyor, sizde modları![]()
az kaldı galiba biz de bekliyoruzbaşvuru sayısı bir hayli fazla. üst yönetim ince eleyip sık dokuyor
bu sefer değişik bi sürpriz de olacakayrıntı sormayın. bizi izlemeye devam edin
![]()
Süpriz derken? Başvuruda bulunmayan birini mi mod yapacaksınız.?
Desene mod olacakların vay haline![]()
Desene mod olacakların vay haline![]()
bana bundan verdiler bi tane
![]()
@shadowknight araba linkine tıklamamışsın belliYa da senin 30 kuponun yokmuş ondan sana o hediyeyi vermişler
![]()
az kaldı galiba biz de bekliyoruzbaşvuru sayısı bir hayli fazla. üst yönetim ince eleyip sık dokuyor
bu sefer değişik bi sürpriz de olacakayrıntı sormayın. bizi izlemeye devam edin
![]()
Stajyer mod gibi bir düşünceniz var sanırım. Son günlerde moda oldu yaYa da Mega Mod, Hiper Mod, Über Mod gibi bişeyler mi gelecek
![]()
Stajyer mod gibi bir düşünceniz var sanırım. Son günlerde moda oldu yaYa da Mega Mod, Hiper Mod, Über Mod gibi bişeyler mi gelecek
![]()
ama biz Moderatör Adaylarının üzerinde nükleer deneyler planlıyordukArkadaşlar ben üstümde deney yapılmasına karşıyım ona göre :dirol: :laugh:
Şu konuyu her gördüğümde açıklandı sanıyorum ama hayal kırıklığına uğruyorum![]()
Bu sefer bir sürpriz olur belki diyorumgenellikle mod duyuruları ayrı bir başlık altında yapılıyor![]()
Bu sefer bir sürpriz olur belki diyorum![]()
Yarın açıklanıyormuş, içerden edindiğim sağlam kaynaklar öyle dedi![]()
![]()
![]()
biraz sabır
belki yarın belki yarından da yakın, yada gelecek ay
açıklama için uygun zamanı pesimist bilirbiz bile bilmiyoruz konu hakkında bi şey
![]()