"Yönetim hemen Pereira'yı göndermeli!"

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mazruf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Fenerbahçe’nin önde gelen isimlerinden Selim Soydan, "Yönetim bir an önce Vitor Pereira’yı göndermeli" dedi.

26102015_Pereira-kendini-ispatlamali.jpg

Radyospor’da Özgür Sancar’ın canlı yayın konuğu olan Soydan, ‘’ Bu adamla bu işin yürümeyeceğini yöneticiler de anladılar. Bu adamla bu iş yürümez. Bu takımın ağırlığını kaldıramıyor. Çok açık. Yüzde bir milyon’’ dedi.

İşte Selim Soydan'ın önemli açıklamaları:

-Vitor Pereira Fenerbahçe'yi kaldıramaz. 3.5 aydır halen kadroyu oturtamadı. Futbolcuyla kavga ediyor. Sen kimsin, onlar kim arkadaş? Bu oyuncular büyük hocalarla çalışmış. Sen kendini ispatlayacaksın!

-Aziz Yıldırım 16 senede en iyi bir iş yaptı. Müthiş transferler yaptı. Yönetime kimse bir şey diyemez. Ama bu futbolcuları yönetecek bir hoca alınmadı. Futbolcu akıllı adam, bu teknik direktörü çözdüler.Futbolculara bağırıyor çağırıyor ama oyuncular onu iplemiyor bile. Pereira ile başarılı olmaya imkan yok.

Terraneo kim? Terraneo senin memurun. Haddini bilecek. Parayı Fenerbahçe veriyor, o transfer yapıyor. Para olmazsa nasıl yapacak.

-Bu adamla bu işin yürümeyeceğini onlar da anladılar. Yüzde bir milyon kaldıramıyor. Hemen gönderilmeli. Sezon devam ederken, teknik direktör değişmiyor. Ama bu istisna olmalı. Hemen gönderilmeli. Bu takımı yönetemez. Hiçbir katkısı yok. Fenerbahçe bugün sonuç alıyorsa bu futbolcuların bireysel yeteneğinden kaynaklanıyor. Hiç bir katkısı yok. Yönetim her şeyi yaptı. Ama böyle bir teknik direktör olmaz. Sen kimsin (?) Eğer bu takım şampiyon olursa bu futbolcuların başarısıdır. Teknik direktöre rağmen alınmış bir başarıdır.

Radyospor

-

Vitor Pereira'dan memnun musunuz?

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Ben bu hocanın notunu 1 ay önceden vermiştim bu zamandan sonra metodlarda işe yaramaz yazık oldu

LogicErrorTr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Umarım Fenerbahçe yönetimi en kısa sürede bu konuda karar verir, yoksa bu kadroya yazık olacak.

Kaya26

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
550
Ersun Yanal'ın gitmesi büyük hataydı. Tam Ersun 'un istediği transferler yapıldı bu sezon. Başta Ersun olsaydı Fenerbahçe bu sezon ligi domine ederdi.

cengaver51

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
169
yılmaz vural bundan 100 kat daha ıyı yönetır takımı

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
daha dün bir bugün iki adam daha evine alışamadı da!

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Türk takımlarına teknik direktör dayanmaz.

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Bence göndermemeli. Bu tip Teknik direktör değişiklikleri takımlara çok iyi geliyor, şaha kalkıyorlar. Az bi müsaade edin de bu sene Bjk şampiyon olsun. :D

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
İspanya, Portekiz tarafları bizim lige yaramıyor.

Değişiklik söz konusu olursa ilk tercih büyük ihtimal Daum olur. Bakalım.

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Adettendir, önce bi Lucescu'yu yoklarlar. :)

rumblefish

Asistan
Reaksiyon puanı
11
Radyospor'da Pererira kalacak diyen adam yoktur zaten. Brezilyalı hoca gelsin bakalım keyfimize