Yöneticiler Bakabilir Mi?

FatabeyTheBest

Doçent
Reaksiyon puanı
544
Neden sürekli yetkilerimi kısıtlayıp mesaj yazmama engel oluyorsunuz. Yanlış bir şey yazmıyorum, hakaret etmiyorum sadece gerçekleri yazıyorum. Lütfen en son konuma mesaj gönderme yetkimi geri alabilir miyim. Yöneticiler siyaset bölümünde kendi görüşlerini bir kenara bırakırsa iyi olur.

Dora

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,810
1- Büyük harfle yazamazsın.
2- Siyasi partiyi bir cisimle belirtemezsin.
3- Siyasi partinin üyelerine hakaret edemezsin.
4- Huzur bozucu tartışmalar oluşturamazsın.

1+2+3+4= Aslında uzaklaştırma alman gerekiyor. Ne iyi kalpli bir moderatöre denk gelmişsin ki böyle bir ceza vermemiş sana.

Dipnot;

FatabeyTheBest

Doçent
Reaksiyon puanı
544
1) Büyük harfle yazamazsın.
Bunda haklısınız sözüm yok.
2) Siyasi partiyi bir cisimle belirtemezsin.
Kendi logosuyla belirtiyorum bu gayet normal.
3) Siyasi partinin üyelerine hakaret edemezsin.
Herhangi bir hakarette bulunmadım.
4) Huzur bozucu tartışmalar oluşturamazsın.
Siyaset başlığı altında nasıl tartışma olmayacağını düşünebiliyorsunuz.

Akkara

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,394

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,065
5. Madde olarak şu var çok önemli.

Türkiye/ Dünya gündem bölümünde Siyasi başlık atmak serbest Siyasi içerikli haber paylaşmak serbest haber açtım adı altında kendi siyasi yorumunu katmak serbest ne bir uyarısı var ne bir cezası var ne bir yaptırımı.
Ama sen bir üy olarak siyasi içerikli cevap verirsen 7 ile 15 gün arası Ban geliyor aklında bulunsun.
( Konu sahibini uyarmak veya konuyu Siyaset bölümüne almak veya konuyu silmek kitlemek yada üye mesajını düzenlemek yerine cevap yazan üyeye 15 gün ban ver geç en temiz sistem. )

Akkara

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,394

Türkiye/ Dünya gündem bölümünde Siyasi başlık atmak serbest Siyasi içerikli haber paylaşmak serbest haber açtım adı altında kendi siyasi yorumunu katmak serbest ne bir uyarısı var ne bir cezası var ne bir yaptırımı.
Ama sen bir üy olarak siyasi içerikli cevap verirsen 7 ile 15 gün arası Ban geliyor aklında bulunsun.
( Konu sahibini uyarmak veya konuyu Siyaset bölümüne almak veya konuyu silmek kitlemek yada üye mesajını düzenlemek yerine cevap yazan üyeye 15 gün ban ver geç en temiz sistem. )
Yaşanan olayı bilmiyorum, hangi konuda geçiyor, sürekli tekrarlanan bir tutum mu yoksa bir defa mı oldu, nedir/ne değildir; haklısındır ya da haksızsındır. Bilmiyorum.
Konu başlığında mevcut forum yönetimine seslenilmiş, üzerime pek de vazife değil NİTEKİM
şu an konunun Konu Dışı kategorisinde olması ve bir forum kuralının keyfi yorumlanmış olmasına istinaden yazıyorum.
Söz konusu ilgili madde şu şekilde:
5-) Konular doğru kategori içerisinde açılmalıdır. Konu ile alakası olmayan ve/veya anlamsız olan iletilerin gönderimi yasaktır.

"Türkiye/ Dünya gündem bölümünde Siyasi başlık atmak serbest Siyasi içerikli haber paylaşmak serbest haber açtım adı altında kendi siyasi yorumunu katmak serbest ne bir uyarısı var ne bir cezası var ne bir yaptırımı." yazmışsınız. Madem böyle bir konu gördünüz, neden konuyu Raporla mıyorsunuz ki? Üstelik yeni üye de değilsiniz. Raporla'madan sonuç çıkmadıysa, ayrı bir konu açarak durumu dile getirirdiniz ve uyarı/uzaklaştırma almazdınız. Naçizane düşüncem bu yöndedir. İyi forumlar.

Usain

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
15,171

12 PUAN TOPLAYAN ÜYELERİMİZ 3 GÜN
25 PUAN TOPLAYAN ÜYELERİMİZ 7 GÜN
35 PUAN TOPLAYAN ÜYELERİMİZ 2 HAFTA
40 PUAN TOPLAYAN ÜYELERİMİZ 4 HAFTA
50 PUAN TOPLAYAN ÜYELERİMİZ SÜRESİZ !

Olarak sistem tarafından banlanacaktır... Gönül isterki hiç bir üyemiz ceza almasın.

3 günlük cezayı 14 güne çıkaran sizsiniz.