Hocam ablam Ana dili gibi ing biliyo bence küfürsüz daha iyi olurİngilizce küfür olur muben direk telefonda ki şarkı isimlerini ss atayım seç beğen alEkli dosyayı görüntüle 160116
?️Beatbox dinlemeyi kim sevmez ki?
bende listeler vardı bakıyorum...Bu Cumartesi Memlekete gidicez.Yolda giderken Ailecek dinleyebileceğimiz müzik tavsiyeleri yaparmısınız?
Küfür Argo vs. olmasın.
İngilizce olabilir.
Beriddim baya iyi ama.
Beatbox dinlemeyi kim sevmez ki?Neyse, alttaki türden bir sürü şarkı var. Hoş oluyor bunları dinlemek. Aklıma ilk bu geldi.
Teşekkür ederim.Uzun yolculuk slow şöyle bir şeyimde var bi bakarsın
Rica ederim.Teşekkür ederim.
Beğendiğine sevindim.Beriddim baya iyi ama.
Berywam'ı takip ediyordum zaten ama bu kadar çok şarkılarının olduğunu bilmiyordum.Sağolun.Beğendiğine sevindim.Berywam grubunun çıkarttığı çoğu şarkı bu şekilde. Bunları beğendiğine göre alttaki şarkıları da beğenebilirsin. Sıkıntı çıkartacak şarkıları da yok zaten.
Daha var. Ünlüler zaten.Beatbox olduğunu söylemezsen çoğu kişi farkına varmaz herhalde. Çünkü sonradan programlar ile destekleniyorlar. Neyse, iyi dinlemeler.
![]()
"Arkadaşım atmış da bilmiyordum." dersin, bence sorun olmaz.Hocam ablam Ana dili gibi ing biliyo bence küfürsüz daha iyi olur![]()
???"Arkadaşım atmış da bilmiyordum." dersin, bence sorun olmaz.
Native gibi ing biliyorsa yurtdışına vs çıkmıştır yabancı müzik kültürüde oluşmuştur biraz. Eğer kendine ait müzik kültürün yoksa ona bırak bence müzik seçimini.Hocam ablam Ana dili gibi ing biliyo bence küfürsüz daha iyi olur![]()