Yalnız Allah'a inanmadığını söyleyip Allah'ın olacağını belirttiği kıyamete inanmak garip bir çelişki.Ben kıyametin gelmesini istiyorum sen ne diyorsun...Her şey yok olsun bu adaletsiz ülkede!
Ama değişik bir şey. Sonuçta hiç yoksun.Dünya olmasaydı sen de olmazdın, sen olmadığın için boşluk hissi dediğin şey de olmazdı. Çünkü varolan bir şey hissedilebilir. Yokken hislerin olmaz. Çünkü sana dair ne varsa yoktu. Yoktan var oldun.
---- Mesajlar birleştirildi ----
Yalnız Allah'a inanmadığını söyleyip Allah'ın olacağını belirttiği kıyamete inanmak garip bir çelişki.
Değişik olduğunu bilemezsin ki. Hissedemezsin çünkü. Sözün sahibi kim hatırlamıyorum bilen biri söylesin lütfen : der ki görmeyen biri görmenin nasıl olduğunu bilemez. Onun gibi. Sen yoksun, duyguların, iraden, hissetmeni sağlayan hiçbir şey yok.Ama değişik bir şey. Sonuçta hiç yoksun.
Ben kıyametin gelmesini istiyorum sen ne diyorsun...Her şey yok olsun bu adaletsiz ülkede!
Sırf sen depresyondasın diye tüm yaşamın sona ermesini dilemek çok bencilceBen kıyametin gelmesini istiyorum sen ne diyorsun...Her şey yok olsun bu adaletsiz ülkede!
Sırf sen depresyondasın diye tüm yaşamın sona ermesini dilemek çok bencilceBen kıyametin gelmesini istiyorum sen ne diyorsun...Her şey yok olsun bu adaletsiz ülkede!
Orası kolay. Üç adet Boğaz köprüsü var. Bir sürü Gök delen var. Suriye hemen sınırımızda. Daha ne olsun.Yazdığım mesajın dinle bir alakası yoktur kıyameti insanoğlu kendi getirecek sadece hemen olsun istiyorum ben.