Yoklama kaçağıyım, yardım!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yms
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yms

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba üstadlar.

Bugün tecil tarihimi öğrenmek için askerlik şubesini aradım, yoklama kaçağı olduğumu söylediler. Üniversite o işleri hâlletti diye bilirken yıllardır kaçak köçek geziniyormuşum.

Merak ettiğim konu şu;

Yarın öğrenci belgemi alıp, şubeye tecil için gideceğim. Gittiğimde herhangi bir sorun olur mu? Adamlar hemen almasınlar beni :)

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Sorun olmaz ama elinde okuduguna dair öğrenci belgen olsun. Sanırım sınıf tekrarı olduğundan dolayı normal öğrenim süren dolduğu için okuldan belge gitmemiş. Yada bazı öğrenci işlerine zor geliyor göndermek.

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
442
hiç bi şey olmaz. Belgeyi götür, kurtul :)

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
101
Hangi numarayı arayarak öğreniyoruz? Ben de kontrol ettirmek istiyorum. E-devlet'ten bakılabilse keşke şu da.

yms

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tırsmıyor değilim vallahi :)

İçimi rahatlattınız arkadaşlar, sağ olun.

Hangi numarayı arayarak öğreniyoruz? Ben de kontrol ettirmek istiyorum. E-devlet'ten bakılabilse keşke şu da.

ASAL'ın sitesinden askerlik şubelerinin numaralarına erişebilirsiniz.

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
Öğrenci belgesi olmuyor malesef üniversitene gidip diyeceksin benim askeriyeye belgemi göndermemiş yada okuldan kendin alacaksın ekçe 2 belgesi olması lazım ismi öğrenci belgeni alıp gidersen askerlik şubesine boşuna gitmiş olursun.
Ayrıca sosyal güvenlik kurumuna öğrenci belgenle git bu yeni genel sağlık sigortası yasası ile gelir belgesi falan birsürü muhabbet çıktı sen öğrenci belgenle orayada bir git sonra borç falan gelmesin.

yms

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefondaki kadın öğrenci belgeni al gel dedi. Tuzak mı kuruyorlar bana :D

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Bu hangi okul merak ettim :D

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Askeri okulda okuyan arkadaşımın kapısına dayandılar asker kaçağısın diye :D İhmalkar olunca okul farketmiyo

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
böyle bir durumda seni alıp direk askere mi götürüyorlar

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
Konuyu okuyunca aklıma geldi benimde.

Yoklama kaçağı mıyım değil miyim diye askerlik şubesine gitmiştim. Ordaki memur öğrenci belgeni filan getir dedi. Gittim aldım belgeyi. Sonra git sağlık ocağına muayene ol filan dedi. Dedim n'oluyoz.

Öyle böyle derken askeri hastanelerde gezdim biraz Haydarpaşa GATA filan. Sonra bir baktım ki acemi birliğinde şafak attırıyoruz :)

Hala düşünüyorum da nasıl askere gitmeye karar verdim diye. Ama işin içinden çıkamıyorum :mrgreen:

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Konuyu okuyunca aklıma geldi benimde.

Yoklama kaçağı mıyım değil miyim diye askerlik şubesine gitmiştim. Ordaki memur öğrenci belgeni filan getir dedi. Gittim aldım belgeyi. Sonra git sağlık ocağına muayene ol filan dedi. Dedim n'oluyoz.

Öyle böyle derken askeri hastanelerde gezdim biraz Haydarpaşa GATA filan. Sonra bir baktım ki acemi birliğinde şafak attırıyoruz :)

Hala düşünüyorum da nasıl askere gitmeye karar verdim diye. Ama işin içinden çıkamıyorum :mrgreen:
Senin işin komedi filmi gibi [emoji3] sen ona neden güvendin sana kağıt vermiş üstünü okusaydin neyse hayırlı tezkereler

bandem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Gidip orda ifade vereceksin öğrenci belgeni tutanağa ekleyecekler adına mahkeme açacaklar. Mahkeme de kovuşturmaya yer olmadığıma dair karar verecek bu kadar.