SDN Müdavimleri Gelin Tanışalım! 🙌

Ap Yazılım

Forum ♥ SDN
Yönetici
Reaksiyon puanı
51
Merhaba değerli SDN ailesi aranıza yeni katıldım ve sizlerle tanışmak, kendimi tanıtmak istedim. İsimim Ali 21 yaşındayım ve bilgisayar programcılıpı öğrencisiyim. Genel olarak yazılım kodlama ile ilgilensemde teknolojiyede büyük merakım var. Özellikle yapay zeka destekli cihazlar beni benden alıyor. Günümün çoğu zamanı bilgisayar başında kodla uğraşmakla geçiyor ki boş zamanlarımda oyun oynuyorum forumlarda içerik paylaşıp, içerik okuyorum.

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,392

Ap Yazılım

Forum ♥ SDN
Yönetici
Reaksiyon puanı
51

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,392
Memnun oldum hocam. Hocam çine bakmayın onlar 2050 de
Hocam deme bana kardeşim. Diyek gülek eğlenek zaten bize eğlenmek kalır.

He bide foruma yeni mi katılmışsın? Forumda oyle bir muhabbetlerin belini kırmışız ki zamanında gülmekten kalbin dururdu belki 🤣 Keşke göreydin.

Ap Yazılım

Forum ♥ SDN
Yönetici
Reaksiyon puanı
51
Hocam deme bana kardeşim. Diyek gülek eğlenek zaten bize eğlenmek kalır.

He bide foruma yeni mi katılmışsın? Forumda oyle bir muhabbetlerin belini kırmışız ki zamanında gülmekten kalbin dururdu belki 🤣 Keşke göreydin.
Sdn uzun zamandır misafir olarak gelip gidiyordumda hesap fln yeni açmıştım yöneticilikte nasip oldu. Ama forum kültürüne hiç yabancı değilim yaklaşık 13 14 yaşından forumlardayım

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,392
Sdn uzun zamandır misafir olarak gelip gidiyordumda hesap fln yeni açmıştım yöneticilikte nasip oldu. Ama forum kültürüne hiç yabancı değilim yaklaşık 13 14 yaşından forumlardayım
He o zaman bizimle muhabbet edebilecek yöneticimiz olduğu için çok mutlu oldum.
Gerçi eski yöneticilerde muhabbet ederdi bizlerle, birazcık mesafeliydik anında Banı yapıştırırlar diye 😁

Becerebildiğim kadar üstükapalı konuşurdum. Ama günlerin birinde sınırsız banı yapıştırdılar.
Aff kararı çıktı sonra uzun konuydu :D

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,752
50+
Foruma neden ve ne zaman girdiğimi hatırlamıyorum. Ama kullanılmamış bir Nick bulabilene kardar ak ve karayı seçmiştim. Bu da kullanılıyor olsaydı havlu atacaktım.

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,752
Eskiden misafir olarak ta katılınabiliyordu. O zaman da hep misafir yazıyor ve kim kiminle anlaşılmıyordu.

crow88

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,265
hoş geldin,forumlar kimisi nehire,kimisi otobana benzer,hep akar gider,kimse sabit değildir,zamanla yarışır herkes,forumlar yaşam döngüsü gibidir,bazende dönme dolaba benzer,kimisi binerken,kimisi iner,fazla kafaya takmamak lazım gelir

Ap Yazılım

Forum ♥ SDN
Yönetici
Reaksiyon puanı
51
hoş geldin,forumlar kimisi nehire,kimisi otobana benzer,hep akar gider,kimse sabit değildir,zamanla yarışır herkes,forumlar yaşam döngüsü gibidir,bazende dönme dolaba benzer,kimisi binerken,kimisi iner,fazla kafaya takmamak lazım gelir
Hoş bulduk aşırı haklı bir yorum 👍

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,392
50+
Foruma neden ve ne zaman girdiğimi hatırlamıyorum. Ama kullanılmamış bir Nick bulabilene kardar ak ve karayı seçmiştim. Bu da kullanılıyor olsaydı havlu atacaktım.
Hocam ne zamandır seni görmüyordum. Zamanın nasıl geçtiğini bana anlatır mısın?

İnan çoğu zaman bana öyle geliyor ki, okulu geçen yıl bitirmişim. Halbu ki 17 yaşımda bitti okul. Nasıl su gibi aktı zaman be? Ötüp geçenlerde zar zor hatırlanıyor.

Sanki 1 yıl içinde sıkışmış hatıralar gibi oluyor

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,752
Hocam ne zamandır seni görmüyordum. Zamanın nasıl geçtiğini bana anlatır mısın?

İnan çoğu zaman bana öyle geliyor ki, okulu geçen yıl bitirmişim. Halbu ki 17 yaşımda bitti okul. Nasıl su gibi aktı zaman be? Ötüp geçenlerde zar zor hatırlanıyor.

Sanki 1 yıl içinde sıkışmış hatıralar gibi oluyor
Çocukken hep sabırsızlanırdım büyümek için. Yaş ilerledikçe zaman daha hızlı geçiyor.