Yok böyle bir oyun! Bioshock: Infinite

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bekçi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Bu oyun, tümleşik intel ekran kartı ile oynanır mı? Oynanır diyorsanız, alacağım oyunu.

Paramore

Dekan
Reaksiyon puanı
27
Dishonored diye bir oyun oynamıştım. Oynanış, sesler ve grafikler ona benziyor. Rage oyununu da andırıyor sanki.

Bioshock Dishonored'a değil, Dishonored Bioshock'a benziyor. Infinite serinin üçüncü oyunu. Bioshock önce çıktı yani.

Ayrıca Bioshock bir sanat eseridir, Rage ya da diğer oyunlara benzemez. Fantastik dünyası, oynanış ve düşman modellemeleri ile hiç kimsenin kaçırmaması gereken bir sanat eseri.

Nemesis

Dekan
Reaksiyon puanı
13
Bioshock, sinema dünyasının Yüzüklerin Efendisi'si, müzik dünyasının The Beatles'i, kitap dünyasının Dostoyevski'si gibidir. Sanattır.

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Tamam tamam ben de merak ettim. Şu oyunu alıp bi oynıcam... :)

Usui Takumi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,177
310m ekran kartında 1024*768 de lowda oynayabilir miyim?
bu arada coregamesden indirin torrentten daha hızlı indirirsiniz. Direct linki idmye kopyalayın premium hızında iniyo. heart of swarmdan sonra indirmeye başlayacam, kampanya falan olursa orjinal alırım ama şu an imkansız.

Jomolocco

Doçent
Reaksiyon puanı
5
En beğenerek oynadığım oyun dishonored olmuştur bu zamana kadar. Eğer aynı tarzdaysa 1 günde bitiririm ben oyunu :D

Dishonored oyununu 4 defa bitiren biri olarak söylüyorum :D

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
o nasıl bi oyun ya öncesini bilmiyorum ama adamlar abartmış mı ne :D

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
dün akşam 3 saat kadar oynadım. türünü rpg sanmıştım ama daha çok fps türündeymiş. ben de hayatta fps oyun oynayamam, midem bulanır ama hikaye çok enteresan olduğu için kendimi kaptırmışım :)

gerçi 3 saatin sonunda yarım saate zor kendime geldim. bayılacaktım :)

yaşli çocuk

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Oyunu yükleyip ilerlememiştim.İlerleyince gerçekten ne akdar harika bir oyun olduğunu anladım.Kesinlikle tavsiye ederim..

Felix Dzerjinski

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Oyun dün bitti. Hala etkisindeyim. Konuyu tam anlayabilmek için oyunla ilgili önüme gelen yazıya saldırıyorum. :D

Görsellik harika ötesi. Bi süre sonra içimden herhalde cennet böyle bişey olsa gerek dedim. Atmosfer acayip sarıyor. Uzun zamandır günlük en fazla 1-2 saatin üzerinde oyun oynayamıyordum. Bu oyunun başından kalkamadım resmen.

Senaryosu en kral bilim-kurgu filmlerine taş çıkartır.

Oyunu korsan oynadım. Çıkan tüm DLC'lerini satın almak boynumun borcu oldu artık. :)