• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Soru YKS

hakilic

Öğrenci
Sınava yaklasik 4 ay kaldi sayisal öğrencisiyim ama oldum olasi biyoloji ve kimya yapamadım hicbir zaman ama fizikte ortalama bir öğrenciyim matematikte ise iyi oldugumu dusunuyorum hem tyt hem ayt her denemede en az 35 net yapiyorum 4 ayda sifirdan kimya ve biyoloji calissam yetistirebilir miyim hem tyt hem ayt tamamlamam lazim nasil bi yol izlemem gerekiyo sizce?

Sınava yaklasik 4 ay kaldi sayisal öğrencisiyim ama oldum olasi biyoloji ve kimya yapamadım hicbir zaman ama fizikte ortalama bir öğrenciyim matematikte ise iyi oldugumu dusunuyorum hem tyt hem ayt her denemede en az 35 net yapiyorum 4 ayda sifirdan kimya ve biyoloji calissam yetistirebilir miyim hem tyt hem ayt tamamlamam lazim nasil bi yol izlemem gerekiyo sizce?
Tyt hakkında yardımcı olabilirim .tyt netlerini yazarsan daha iyi bilgilendirebilirim

tyt ve ayt den 35 net
ayt için 35 fena değil ama tyt 35 çok düşük

konuları yetişir kesinlikle

Neden sayısalcısın?

Hiçbir şey için geç değil, çalışmayı aksatma yeter. 4 ay az bir süre değil.