- Reaksiyon puanı
- 1,459
Ben kendi kullandığım ve yararını gördüğüm kanalları yazıyorum.Herkes kendi istediğini ve yararlandığını aşağıya ekleyebilir.
TYT Matematik
Hocalara Geldik TYT Matematik Oynatma Listesi
AYT Matematik
Rehber Matematik 65 Günde AYT Matematik, Bebek Adımlarıyla Serileri ve Güncel 12.Sınıf Konuları Oynatma Listeleri
www.youtube.com
www.youtube.com
TYT-AYT Geometri
Ben burada Teknofem kullandım.Bir farklı bir sürü seçenek mevcut siz bilirsiniz.
TYT Türkçe
Rüştü Hoca ile Türkçe
www.youtube.com
Edebiyat kanalı da varmış galiba ama ben sayısalcıyım diye bakmadım.Merak eden ona da bakabilir.
TYT Tarih
Benim Hocam - Saadettin Akyayla ile TYT Tarih
www.youtube.com
TYT Coğrafya
Hocalara Geldik TYT Coğrafya
TYT Felsefe
Benim Hocam - Can Köni ile TYT Felsefe
TYT Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi
Benim Hocam - Çetin Zincir ile TYT Din
Tabi felsefe ve din derslerini okuyarak da çalışabilirsiniz ama bazen dinleme ihtiyacı hissediyordum ben.
TYT-AYT Kimya
Kimya Adası kanalını çok seviyorum. Özellikle AYT için videolarını güncelleyerek daha da çok gözüme girdi.
TYT-AYT Fizik
Çoğu kişi Umut Öncül diye atlayacak fakat ben size bir alternatif daha sunacağım: Fizik Makinesi
Severek takip ediyorum.
www.youtube.com
www.youtube.com
TYT-AYT Biyoloji
Burada iki kanal önereceğim.Selin Hoca Biyoloji ile Bekir Avşar.Ve şunu yapmanızı tavsiye edeceğim.Konuyu ilk defa öğrenirken Selin Hocadan dinleyip daha sonra konuyu unutursanız veya tekrar etmek isterseniz Bekir Hocadan dinleyin.Nedeni ise Bekir Hocanın konuyu daha mantığıyla anlatması.Bekir hocanın kazanımları incelediği veya derece için hazırladığı serilere bakarsanız daha iyi anlarsınız.Burası mantıklı da Selin Hoca mantıksız mı lan demeyin.Herhangi bir biyoloji konu anlatımına benzer videoları var Selin Hocanın o sebeple öyle dedim.Selin Hocayı da çok seviyoruz tabi yanlış anlaşılma olmasın.Özellikle soru çözüm videoları ve denemeleri hayat kurtarır Selin Hocanın.
Selin Hoca
Bekir Avşar
(Bekir Hocanın biyoloji konularını anlattığı bir kanal daha var oraya da göz atın mutlaka: Paraf Akademi)
YKS Rehberlik
Bu kanallar arasında en sevdiğim Hocalara Geldik Rehberlik kanalıdır.Ama diğerlerinden de faydalandım.
Hocalara Geldik Rehberlik
www.youtube.com
Bekir Avşar
www.youtube.com
Gri Koç
www.youtube.com
Murat Can Kocakulak
Bazen sınav sürecini atlatan birinden tavsiye almak iyi oluyor.Ama son zamanlarda bunlardan çok türedi dikkat edin kafanızda her şey çorbaya dönmesin,çok kişiyi dinlemeyin.Ben en makul olanını seçtim ve kullandım.
www.youtube.com
Kaynak Önerisi için
www.youtube.com
Çok işinize yarayacak özellikle internetten kaynak siparişi verenler için.
Şimdi de sınav sürecinde bence izlemeniz gereken, yardımı dokunabilecek videoları paylaşıyorum.
Eklemek istediklerim
Bu süreç zor ve uzun bir süreç.Sizi anlamayanlar, yolunuza engel olacaklar olabilir.Şunu unutmayın: Engeller, gözünüzü hedeften ayırdığınız zaman karşınıza çıkan korkunç şeylerdir.
Hepinize iyi çalışmalar.
TYT Matematik
Hocalara Geldik TYT Matematik Oynatma Listesi
AYT Matematik
Rehber Matematik 65 Günde AYT Matematik, Bebek Adımlarıyla Serileri ve Güncel 12.Sınıf Konuları Oynatma Listeleri
Rehber Matematik
Merhaba Arkadaşlar! Matematiği sana kolay ve anlaşılır bir dille anlatmaya çalışıyorum. Bunu yaparken de MEB in matematik dersi kazanımlarına özellikle dikka...

12.SINIF MATEMATİK (Yeni Müfredat) 2019 - 2020
Sevdiğiniz videoların ve müziklerin keyfini çıkarın, orijinal içerik yükleyin ve tümünü YouTube'da arkadaşlarınızla, ailenizle ve dünyayla paylaşın.

TYT-AYT Geometri
Ben burada Teknofem kullandım.Bir farklı bir sürü seçenek mevcut siz bilirsiniz.
TYT Türkçe
Rüştü Hoca ile Türkçe

2020 TAYFA / TYT- AYT /KONU ANLATIMI
Sevdiğiniz videoların ve müziklerin keyfini çıkarın, orijinal içerik yükleyin ve tümünü YouTube'da arkadaşlarınızla, ailenizle ve dünyayla paylaşın.

Edebiyat kanalı da varmış galiba ama ben sayısalcıyım diye bakmadım.Merak eden ona da bakabilir.
TYT Tarih
Benim Hocam - Saadettin Akyayla ile TYT Tarih

2020 / Sadettin AKYAYLA YKS - TYT Tarih Konu Anlatım
TYT Coğrafya
Hocalara Geldik TYT Coğrafya
TYT Felsefe
Benim Hocam - Can Köni ile TYT Felsefe
TYT Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi
Benim Hocam - Çetin Zincir ile TYT Din
Tabi felsefe ve din derslerini okuyarak da çalışabilirsiniz ama bazen dinleme ihtiyacı hissediyordum ben.
TYT-AYT Kimya
Kimya Adası kanalını çok seviyorum. Özellikle AYT için videolarını güncelleyerek daha da çok gözüme girdi.
TYT-AYT Fizik
Çoğu kişi Umut Öncül diye atlayacak fakat ben size bir alternatif daha sunacağım: Fizik Makinesi
Severek takip ediyorum.
FİZİK Makinesi
FİZİK Konu Anlatımları MEB Kazanım Testleri çözümleri Soru Çözümleri Ösym de Çıkmış Sorular Deneyler Projeler Performans Ödevleri Okul içi Etkinlikler bu kan...

FİZİK Makinesi
FİZİK Konu Anlatımları MEB Kazanım Testleri çözümleri Soru Çözümleri Ösym de Çıkmış Sorular Deneyler Projeler Performans Ödevleri Okul içi Etkinlikler bu kan...

TYT-AYT Biyoloji
Burada iki kanal önereceğim.Selin Hoca Biyoloji ile Bekir Avşar.Ve şunu yapmanızı tavsiye edeceğim.Konuyu ilk defa öğrenirken Selin Hocadan dinleyip daha sonra konuyu unutursanız veya tekrar etmek isterseniz Bekir Hocadan dinleyin.Nedeni ise Bekir Hocanın konuyu daha mantığıyla anlatması.Bekir hocanın kazanımları incelediği veya derece için hazırladığı serilere bakarsanız daha iyi anlarsınız.Burası mantıklı da Selin Hoca mantıksız mı lan demeyin.Herhangi bir biyoloji konu anlatımına benzer videoları var Selin Hocanın o sebeple öyle dedim.Selin Hocayı da çok seviyoruz tabi yanlış anlaşılma olmasın.Özellikle soru çözüm videoları ve denemeleri hayat kurtarır Selin Hocanın.
Selin Hoca
Bekir Avşar
(Bekir Hocanın biyoloji konularını anlattığı bir kanal daha var oraya da göz atın mutlaka: Paraf Akademi)
YKS Rehberlik
Bu kanallar arasında en sevdiğim Hocalara Geldik Rehberlik kanalıdır.Ama diğerlerinden de faydalandım.
Okul ya da sınav sürecinde yalnız değilsiniz! HOCALARA GELDİK, Rehberlik kanalıyla da sizlerle... REHBERLİK kanalımızda hem güncel hem de özel içerikler var....

Bekir Avşar
Bekir Avşar
Biyoloji dersi, yenilenen müfredata uygun olarak TYT ve AYT konularına göre oynatma listeleriyle verilmiştir. TYT ve AYT konu anlatımları eksiksiz bir şekild...

Gri Koç
Gri Koç
Gri Koç Kimdir? Gerçek isim: Gökhan Müftüoğlu Profesyonel Koç (On binlerce bireysel koçluk görüşmesi 2011 - 2020 ) Konuşmacı (Yüzlerce seminer 2011 - 2020) G...

Murat Can Kocakulak
Bazen sınav sürecini atlatan birinden tavsiye almak iyi oluyor.Ama son zamanlarda bunlardan çok türedi dikkat edin kafanızda her şey çorbaya dönmesin,çok kişiyi dinlemeyin.Ben en makul olanını seçtim ve kullandım.
Murat Can Kocakulak
İlk 500 e nasıl girdim? Süreç benim için nasıl gerçekleşti? Netlerim nasıldı? İnişlerim çıkışlarım oldu mu? Hangi konulara öncelik verdim? Sosyali nasıl hall...

Kaynak Önerisi için
Hangi Kaynak
Türkiye'nin İlk ve Tek Kaynak Koçluğu veren Kaynak İnceleme Kanalına Hoş Geldin. "Hangi Kaynaktan çalışmalıyım?" diye soruyorsan kanala bir göz at deriz. Çün...

Çok işinize yarayacak özellikle internetten kaynak siparişi verenler için.
Şimdi de sınav sürecinde bence izlemeniz gereken, yardımı dokunabilecek videoları paylaşıyorum.
Eklemek istediklerim
Bu süreç zor ve uzun bir süreç.Sizi anlamayanlar, yolunuza engel olacaklar olabilir.Şunu unutmayın: Engeller, gözünüzü hedeften ayırdığınız zaman karşınıza çıkan korkunç şeylerdir.
Hepinize iyi çalışmalar.