Yine Aynı Şey !!!

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
Anasayfadaki Firefox güncelleme haberine girdim ve windows için Türkçe Firefox indirdim.Ama herzamanki gibi ingilizce cıktı.SDN'nin firefox güncelleme haberlerinin hepsinde bu sorunu yaşadım.Verdiği linkler hep Türkçe yazıyo ama İnglizce cıkıyo.Her seferinde 2 kez firefox indirmek zorundamıyım !!!

Güvenemiyorum artık SDN'ye...

Birde bir forum konusunu actıgımda eskiden direk konunun acıldıgı sayfanın başı çıkardı karsıma.Ama artık konuya tıklayınca en son mesaj acılıyo.Ben konuyu daha önceden okusamda okumasamda her zman en son mesajın oldugu sayfa acılıyo.Bıktım hep bas konu sayfasını bulmaya calısmaktan...Lütfen bir çözüm getırın !!!

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
ben anasayfadan indiridm sırf sen dediğin için Türkçe çıktı Firefox ; ama bahsettiğin gibi bazı problemler oluyor zaman zaman

iol99

Profesör
Reaksiyon puanı
6
oBsCuR HoMmE dedi ki:
Anasayfadaki Firefox güncelleme haberine girdim ve windows için Türkçe Firefox indirdim.Ama herzamanki gibi ingilizce cıktı.SDN'nin firefox güncelleme haberlerinin hepsinde bu sorunu yaşadım.Verdiği]

"Yeni" butonuna basarsan en son yazılan mesaja götürür (daha doğrusu senin en son olarak okuduğun mesaja). Konuya tıkla direk ;)

mavinok.ta

Dekan
Reaksiyon puanı
13
iol dedi ki:
oBsCuR HoMmE dedi ki:
Anasayfadaki Firefox güncelleme haberine girdim ve windows için Türkçe Firefox indirdim.Ama herzamanki gibi ingilizce cıktı.SDN'nin firefox güncelleme haberlerinin hepsinde bu sorunu yaşadım.Verdiği]

"Yeni" butonuna basarsan en son yazılan mesaja götürür (daha doğrusu senin en son olarak okuduğun mesaja). Konuya tıkla direk ;)
bende bilmiodum bunu :) aydınlandım tşkler ;)

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
iol dedi ki:

Onu biliyorum...Ben zaten foruma giripte konu baslıkları altında konu aramam hiç.Ben her zaman anasayfadakı son 20 konu listesindeki konuları incelerim !!!

Ordada yeni falan yazmadıgına göre direk konu baslıgına tıklıyorum ve en son mesajın oldugu sayfa acılıyo.(Ben o konuyu daha önce okumus olsamda olmasamda her zman en son mesaj acılıyo !!! )

Parantezin içini iyi okuyun !!!