Yıldönümleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan seciL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102
Sevgilinizle dolu dızgın bi ilşkiye basladınız herşey mükemmel... Hayatta basınıza gelebılcek en guzel sey oldu... Düşünürken gecen zaman size farklı süprizler verdi... Tatsızlıklar kavgalar vs vs..neyseki hepsini atlatıp 1. yılınızı doldurdunuz...Sizce o gun özel kılınmalımı??..arkadaslar yıldönümleri hakkında ne düşünüyorsunuz...?

otantic76

Doçent
Reaksiyon puanı
0
yılbaşı sevgliler günü doğum günü yıl dönümleri bana saçma gelir. hediye almam istemem de. boş işler bunlar.

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102
Ya öyle demeyin.Mantık olarak saçma ama ne bileyim insan böyle günlerin karşı taraf tarafından hatırlanmasını bekliyor..ben çok severim kutlamaları... mesela birinci yılını kutluyorsun onunla birlikte bir yıl geçirdiğin için ve gelecek yıllarıda onunla geçirmeyi istediğin için...çok hoş bence...

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,165
Yıldönümü.. Adı üstünde.. Başa dönmüş.. Monoton bir ilişki :D :D

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
off bi evlenselerde bizde rahatlasak :S

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102
bazı erkekler pek önemsemez. insan değer verildiğini daha iyi anlıyor bence. çünkü hatırlanmak güzel ve önemli bir şeydir. valla Troyla sevıyoruz boyle yıldönümlerini illaki ahım şahım şeyler yapmak gerekmıyor ama oturup bır yılın özetini konuşabiliyoruz ve çok eğlenebiliyoruz :)

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
seçiL dedi ki:
bazı erkekler pek önemsemez. insan değer verildiğini daha iyi anlıyor bence. çünkü hatırlanmak güzel ve önemli bir şeydir. valla Troyla sevıyoruz boyle yıldönümlerini illaki ahım şahım şeyler yapmak gerekmıyor ama oturup bır yılın özetini konuşabiliyoruz ve çok eğlenebiliyoruz :)
hayal edebiliriyorum o şahneyi :D

iol99

Profesör
Reaksiyon puanı
6
emubaltaci dedi ki:
seçiL dedi ki:
hayal edebiliriyorum o şahneyi :D

Video isteriz :P

(Alakasız olacak; video yarışması vardı ne oldu ki? :^) )

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
işte heycanlı heycanlı antalan bir seçil karşısındada uyuyan Troy hayal işte :D

neasli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hatırlamak hatırlamak birbirmize verdiğimiz değeri göstermezmi hediyelerin hiçbir önemi yoktur o an içden gelen bir söz ve o günü unutmamak yeterde artar bile

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102
süpriz yaparsın bişey yaparsın olmadı güzel bi söz söylersin...bu paylaşımdır bence mutluluktur değer verildiğinin, hatırlandığının, unutulmadığının bir göstergesidir diye düşünüyorum..

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
sevgililer günü yılbaşı anneler babalar günü tamamen ticaret canlansın diye uydurulmuş günler olarak uydurulduğu kanısındayım.ama doğum günleri ve yıl dönümleri kişiye özeldir dünyadaki milyonlarca insanla aynı zamanda kutlamazsın bi yıldönümünü sadece eşin ve sen kutlarsn.o yüzden hatırlanmalı derim ben.ama hediye olayıçok saçma geliyor ne yalan söleymmm

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
Biz her ay kutluyoruz :)

İllaa hediye almak değil. O günü hatırlayıp bir güzel söz söylemek hoş bence =)

Biz bayanlar çoğumuz böyle düşünüyoruz ama erkeklerin çoğu böyle düşünmüyor. Neyseki çok şanslıyım ki benim sevgilim hiç bşr zaman sorun yapmadan unutmadan ay dönümümüzü doğum günleri hep hatırlamıştır =) Ama hiç yan yana kutlayamadık :)