Yılbaşı neden resmi tatil ?

nayino

Asistan
Reaksiyon puanı
46
ben yılbaşının resmi tatilden çıkarılmasını istiyorum.bazıları sabaha kadar eğlenip sonra akşama kadar dinlenecek,uyuyacak diye resmi tatil ilan edilmesine karşıyım.böyle saçmalık olmaz.Resmi ve dini bayramlar dışında yapılan resmi tatilerin hepsine karşıyım

errno

Doçent
Reaksiyon puanı
567
Merhaba,

ilk olarak bunun için takviminizi değiştirmek zorundasınız. Yanlış hatırlamıyorsam kullanılan takvim Gregoryan takvimidir. Bu takvime göre yılbaşı vs. kopya kutlamalar ülkemizde aynı anda kutlanmaktadır. Takvimimiz değişirse muhtemel bahsi geçen kutlamaları sadece o takvimi kullanan ülkeler kutlayacaktır. Ülkemizde de yavaş yavaş popülerliğini kaybedecektir.

Saygılarımla

nayino

Asistan
Reaksiyon puanı
46
Merhaba,

ilk olarak bunun için takviminizi değiştirmek zorundasınız. Yanlış hatırlamıyorsam kullanılan takvim Gregoryan takvimidir. Bu takvime göre yılbaşı vs. kopya kutlamalar ülkemizde aynı anda kutlanmaktadır. Takvimimiz değişirse muhtemel bahsi geçen kutlamaları sadece o takvimi kullanan ülkeler kutlayacaktır. Ülkemizde de yavaş yavaş popülerliğini kaybedecektir.

Saygılarımla
ozaman noel bayramı da tatil olmalı.

errno

Doçent
Reaksiyon puanı
567
Evet güzel bir tespit. Şahsımca kutladığım günler değil ama kutlayanlara da saygı duyuyorum. Kendi takvimimizi kullandığımız gün bunlar biter ve istediğimiz günleri biz tatil ve bayram vs kutlama gibi ilan ederiz. Yani tüm dünya ne yaparsa yapsın. Zira biz Türküz ! Dünya takip etsin bizi :D

Saygılarımla

SERKAN

İlle de sen..
Yönetici
Google Çalışanı
Reaksiyon puanı
268
Bu sizin tercihiniz,şahsen gece sabaha kadar durmamışken iş yapamam. Sevgiler.

nayino

Asistan
Reaksiyon puanı
46
Evet güzel bir tespit. Şahsımca kutladığım günler değil ama kutlayanlara da saygı duyuyorum. Kendi takvimimizi kullandığımız gün bunlar biter ve istediğimiz günleri biz tatil ve bayram vs kutlama gibi ilan ederiz. Yani tüm dünya ne yaparsa yapsın. Zira biz Türküz ! Dünya takip etsin bizi :D

Saygılarımla
benimde kutlayanlara lafım yok.herkes özgürdür.ama bu yüzden devletin işinin aksamaması lazım.benim devletim bu kutlamalardan dolayı yılbaşını resmi tatil ilan etmemesi gerekir

Sehdar7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yılbaşı yılsonu fark etmez, bize bahane gerek

nayino

Asistan
Reaksiyon puanı
46
Bu sizin tercihiniz,şahsen gece sabaha kadar durmamışken iş yapamam. Sevgiler.
işte resmi kurumda çalışmanın rehaveti.devlet kapısı yan gelip yatma kapısı.özel sektörde olsanız bu şekilde konuşamazdınız.

epsilon06

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,078
Bende merak ediyorum neden tatil acaba