- Konuyu başlatan
Overclocked
Profesör
Yılanı öldüreyim derken bende ölmeyeyim hocamkezzapla tuz ruhu karıştır. ama sakın koolama sonra boruya bağla karıştırdığın şişeyi sonra da yılan gelirse kokusunda ölsün(kesinlikle denemeyiniz!!!)

Yılanı öldüreyim derken bende ölmeyeyim hocamkezzapla tuz ruhu karıştır. ama sakın koolama sonra boruya bağla karıştırdığın şişeyi sonra da yılan gelirse kokusunda ölsün(kesinlikle denemeyiniz!!!)
ee noluyo yani ?Amonyak var dostum idrar da![]()
Dostum yanlış bilmiyoram veya hatırlamıyorsam. Amonyak ile tuz ruhu etkileşime geçince zehirli bir koku ortaya çıkıyor. Haliyle bu kokuyuda solursa hastanelik oluree noluyo yani
knk buldum googlede sağ olattım özelden![]()
dua ette klozetin içinden tarantula çıkmasınBirde eve birkaç ay önce haberlerde olan dev çekirgelerden girdi. Odama kadar geldi 1 saat bakıştık, daha sonrasında gece yarısı ailemi bağırarak çağırmak zorunda kaldım ve çekirgeyi doğaya saldıkArtık eve o çıkamaz, bu çıkamaz derken 50 kere falan düşünüyorum.
Bakalım bir daha ki sefere öğrenicez@Overclocked bence bu kadar bilgi dolu insanların bilgi dolu mesajları sayesinde korunma yollarını vs. buldunuz.Artık korkmazsınız yılandan.
Hocam yılandan sonra tarantula korkusu yaşatacaksınız.dua ette klozetin içinden tarantula çıkmasın![]()
Tarantula öldürmez veya kısırlaştırmaz ama yılan öyle midua ette klozetin içinden tarantula çıkmasın![]()
kage den korkun asıl (gifteki karakter )Hocam yılandan sonra tarantula korkusu yaşatacaksınız.
mermi karıncası ister misinTarantula öldürmez veya kısırlaştırmaz ama yılan öyle mi![]()
Tuvaletten çıkmayacağa benziyor ?kage den korkun asıl (gifteki karakter )![]()
Çözümü buldum (!) Klozetin yanında Tiktok videoları aç. Ve sesi fulle. Yılan bu sesler yüzünden rahatsız olup ve IQ'sunun düşmemesini istediği için oraya gelmez.Tarantula öldürmez veya kısırlaştırmaz ama yılan öyle mi![]()
haklı olabilir evet mantıklı da eğer ıq seviyem zaten düşük deyip çıkarsaÇözümü buldum (!) Klozetin yanında Tiktok videoları aç. Ve sesi fulle. Yılan bu sesler yüzünden rahatsız olup ve IQ'sunun düşmemesini istediği için oraya gelmez.
Benim akıl sağlığım ne olacak pekiÇözümü buldum (!) Klozetin yanında Tiktok videoları aç. Ve sesi fulle. Yılan bu sesler yüzünden rahatsız olup ve IQ'sunun düşmemesini istediği için oraya gelmez.
hocam orda sadece hürriyetin sitesinin linki var. yanlış linki atmışsınız.Hürriyet - Haber, Son Dakika Haberler, Güncel Gazete Haberleri bu haber beni ürkütüyor. Adamın cinsel organı iyi durumda değilmiş![]()
Kulaklarını kapatırsın.Benim akıl sağlığım ne olacak peki![]()
Bazı şeylerden feda etmek lazım değil mi ?Benim akıl sağlığım ne olacak peki![]()
o organın asıl amacı idrar yapmak olsun. çocuğun olaz sadece ölmektense çoçuğum olmasın zaten masrafHürriyet - Haber, Son Dakika Haberler, Güncel Gazete Haberleri bu haber beni ürkütüyor. Adamın cinsel organı iyi durumda değilmiş![]()
Doğrusu bu: Tuvalette cinsel organını yılan kaptı!hocam orda sadece hürriyetin sitesinin linki var. yanlış linki atmışsınız.
Hocam alttaki kanlı fotoğraf...
aynı anda hem tuvaleti hem de kulakarını kapattığını hem de içinde yılan gelmsein diye dua ettiğini hen kalp atışlarının hızlandığını düşünürsek nefes alıp vermesi de hızlanacak yani gerek yokKulaklarını kapatırsın.
midem kalktı bu ne oqlım