İps Ekranın verimsizliği ve kalın yan çerçeveler sorun değilse alınır.Senin yerinde olsam bütçeyi arttırıp 12 yada 13 almaya çalışırdım.Evet soru başlıktaki gibi 18 bin liraya 128 gb olanı alınır mı
Fark çok var arada 1-2 bin olsa neyse de birde dış olarak öyle olağanüstü fark yok 14 le bileİps Ekranın verimsizliği ve kalın yan çerçeveler sorun değilse alınır.Senin yerinde olsam bütçeyi arttırıp 12 yada 13 almaya çalışırdım.
İkinci el 11 Pro max de alabilirsin.11 e göre daha iyi ekran kalitesi,1 tane fazla kamera ve daha iyi batarya performansına sahip olursun. İkinci el ile işim olmaz diyorsan 11 almaktan başka şansın yok.Fark çok var arada 1-2 bin olsa neyse de birde dış olarak öyle olağanüstü fark yok 14 le bile
Taksitle alacağım için 2. El alamamİkinci el 11 Pro max de alabilirsin.11 e göre daha iyi ekran kalitesi,1 tane fazla kamera ve daha iyi batarya performansına sahip olursun. İkinci el ile işim olmaz diyorsan 11 almaktan başka şansın yok.
11 128gb al uzun yıllar kullan.Batarya konusunda sıkıntı yaşarsan yardımcı olurum.11 güzel cihaz ama İps panelin verimsizliği keyif kaçıran nokta bu.Taksitle alacağım için 2. El alamam
Bataryası kötü mü ki ben lcd diye şarjı iyidir diye düşünüyorum yarın alıcam büyük ihtimalle neye dikkat etmeliyim11 128gb al uzun yıllar kullan.Batarya konusunda sıkıntı yaşarsan yardımcı olurum.11 güzel cihaz ama İps panelin verimsizliği keyif kaçıran nokta bu.
Batarya tavsiyesi dinlenir11 128gb al uzun yıllar kullan.Batarya konusunda sıkıntı yaşarsan yardımcı olurum.11 güzel cihaz ama İps panelin verimsizliği keyif kaçıran nokta bu.
İps panel YouTube ve instagram gibi uygulamalarda verimli değil.Sen cihazı al batarya konusunda ben yardım edeceğim.Bataryası kötü mü ki ben lcd diye şarjı iyidir diye düşünüyorum yarın alıcam büyük ihtimalle neye dikkat etmeliyim
Alınır tabi OLED ekran ve tasarım takıntın yoksa bu sene arkadaşım İPhone 7'den 11'e geçti yani neden geçilmesin ?Evet soru başlıktaki gibi 18 bin liraya 128 gb olanı alınır mı
HayırEvet soru başlıktaki gibi 18 bin liraya 128 gb olanı alınır mı
Bir telefona 15,25 bin tl nasıl veriyolar şaşkınlıkla izliyorum.Aypon alan kaldımı ki? ?
Sonra ekonomi çöküyor diye ekranlara çıkıyorlar.Bir telefona 15,25 bin tl nasıl veriyolar şaşkınlıkla izliyorum.![]()
Hocam arkadaşım 7'den 11'e geçti gayette memnun neden alınmaz ki üstelik bu arkadaşımın ekran takıntısı da ortalama bir kullanıcı normalde ben de 11 önermem ama konu sahibinin ortalama bir kullanıcı olduğunu göz önünde bulundurarak alınır dedimalınmaz. alınır diyen de telefon piyasasından bihaber mahlukattır
Ortalama bir kullanıcı daha iyi bir telefonu hak etmiyor mu daha iyisi varken niye kötüsünü önerelim ?Hocam arkadaşım 7'den 11'e geçti gayette memnun neden alınmaz ki üstelik bu arkadaşımın ekran takıntısı da ortalama bir kullanıcı normalde ben de 11 önermem ama konu sahibinin ortalama bir kullanıcı olduğunu göz önünde bulundurarak alınır dedim
Hocam İPhone 11 kötü bir telefon değil ama 12 13 varken 11 önermem. Kendi arkadaşımdan örnek verdim ben daha napıyım hem bu arkadaşım senin benim gibi teknolojiden anlayan biri değil bu arkadaşım bir kız ve kızlar telefondan gram anlamaz genelleme yapmak istemiyorumOrtalama bir kullanıcı daha iyi bir telefonu hak etmiyor mu daha iyisi varken niye kötüsünü önerelim ?
Ortalama bir kullanıcı şu an daha iyisi için 25-30 bin ödemeli öyle bir bütçe yoksa yapacak bir şey yokOrtalama bir kullanıcı daha iyi bir telefonu hak etmiyor mu daha iyisi varken niye kötüsünü önerelim ?
8 plustan bugün geçtim şu an baya memnunum alışamadım ama tamHocam arkadaşım 7'den 11'e geçti gayette memnun neden alınmaz ki üstelik bu arkadaşımın ekran takıntısı da ortalama bir kullanıcı normalde ben de 11 önermem ama konu sahibinin ortalama bir kullanıcı olduğunu göz önünde bulundurarak alınır dedim
Hayırlı olsun.Ortalama bir kullanıcı şu an daha iyisi için 25-30 bin ödemeli öyle bir bütçe yoksa yapacak bir şey yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
8 plustan bugün geçtim şu an baya memnunum alışamadım ama tam
17 bin verdim 12 taksit yaptım knk ki bu telefonu 1 sene sonra satsam da 14-15 bine satarım ama androidler öyle değilBir telefona 15,25 bin tl nasıl veriyolar şaşkınlıkla izliyorum.![]()
Batarya konusunda tavsiyelerinizi dinlemek isterim ?Hayırlı olsun.
Batarya konusunda bir tavsiye, ekran parlaklığını otomatikten kapat. Ben kestirmelerden %50 yi ayarladım. Face id de dikkat farkındalığı özelliklerini kapat. True tone a ben alışamadım kapalı. Yedeklemeyi kapat haftada bir yedekleme yapmak için aç. Bunlar bende ciddi manada pil tasarrufu sağladı. Widgetleri kaldır. Kestirme widgeti var bende sadece o da dışarı çıkınca eve gelince tıklıyorum. Wifi yi kapatıyor mobil veriyi açıyor falan filan pratik yani17 bin verdim 12 taksit yaptım knk ki bu telefonu 1 sene sonra satsam da 14-15 bine satarım ama androidler öyle değil
Mesaj otomatik birleştirildi:
Batarya konusunda tavsiyelerinizi dinlemek isterim ?
Ekran parlaklığı iPhone da otomatik olmalı.İphone da parlaklık manuel olduğunda çok pil tüketimi oluyor.Batarya konusunda bir tavsiye, ekran parlaklığını otomatikten kapat. Ben kestirmelerden %50 yi ayarladım. Face id de dikkat farkındalığı özelliklerini kapat. True tone a ben alışamadım kapalı. Yedeklemeyi kapat haftada bir yedekleme yapmak için aç. Bunlar bende ciddi manada pil tasarrufu sağladı. Widgetleri kaldır. Kestirme widgeti var bende sadece o da dışarı çıkınca eve gelince tıklıyorum. Wifi yi kapatıyor mobil veriyi açıyor falan filan pratik yani
Benim deneyimim bu şekilde oldu. Gündüz dışarıda iken parlaklık çok artıyor o yüzden hızlı bir pil düşüşü olurken akşam evde düştüğü için yavaş bir pil tüketimi oluyor. %50 de iken gündüz bazen az geldiğinde açıyorum. Akşam da çok geldiğinde kapatıyorum. Herhangi bir rahatsızlık yaşamadım şimdiye kadar. Pil süresine etkisi var gibi geldi bana. Hızlı veya yavaş bir düşüş değil sabit hızda bir düşüş varEkran parlaklığı iPhone da otomatik olmalı.İphone da parlaklık manuel olduğunda çok pil tüketimi oluyor.
bunun ortalama bir kullanıcı ile alakası yok. o fiyat segmentinde cok daha iyi cihazlar varken 4 yıllık bir cihaz onermek yanlıs olur. daha oncesinde 11 kullanmıs biri olarak soyluyorum. sadece ekranı degil, islemcinin bataryayı optimize edememesi gibi sorunlar da mevcut. 11'den her anlamda daha iyi cihazlar varken 11 mantıklı degil. gider s21 alır, kafası rahat eder.Hocam arkadaşım 7'den 11'e geçti gayette memnun neden alınmaz ki üstelik bu arkadaşımın ekran takıntısı da ortalama bir kullanıcı normalde ben de 11 önermem ama konu sahibinin ortalama bir kullanıcı olduğunu göz önünde bulundurarak alınır dedim
Ben sürekli otomatik parlaklık kapalı kullanıyorum ne kadar etki ediyor ortalama 1 günde yüzde kaç daha fazla şarj gidiyor bir de pil tasarrufu için başka neler önerirsiniz?Ekran parlaklığı iPhone da otomatik olmalı.İphone da parlaklık manuel olduğunda çok pil tüketimi oluyor.Ben
hocam kendi arkadaşımdan örnek verdim ben daha ne diyim ?bunun ortalama bir kullanıcı ile alakası yok. o fiyat segmentinde cok daha iyi cihazlar varken 4 yıllık bir cihaz onermek yanlıs olur. daha oncesinde 11 kullanmıs biri olarak soyluyorum. sadece ekranı degil, islemcinin bataryayı optimize edememesi gibi sorunlar da mevcut. 11'den her anlamda daha iyi cihazlar varken 11 mantıklı degil. gider s21 alır, kafası rahat eder.
Aslında komik olan da bu Apple’ın 4 yıllık cihazını halen orta seviye androidler geçemiyor ki bu yıl sunumdaki iddialarına göre halen en iyi android iphone 11 i geçememişbunun ortalama bir kullanıcı ile alakası yok. o fiyat segmentinde cok daha iyi cihazlar varken 4 yıllık bir cihaz onermek yanlıs olur. daha oncesinde 11 kullanmıs biri olarak soyluyorum. sadece ekranı degil, islemcinin bataryayı optimize edememesi gibi sorunlar da mevcut. 11'den her anlamda daha iyi cihazlar varken 11 mantıklı degil. gider s21 alır, kafası rahat eder.