Ygs Lys'de Başarılı Olma (9. Sınıf EkaiğiniKkapatma)

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Merhaba arkadaşlar...

Eğer bu yazıyı arıyorsanız büyük ihtimal ya 10. Sınıfsınız ya da 11.Benim gibi jetonu geç düşen arkadaşlara bugün abilerimden ablalarımdan aldığım tavsiyeleri anlatıcam...

Eğer 9. Sınıfsanız ilk iki maddeyi atlayabilirsiniz.

1)9 da çalışmayan iyi bir üni tutturamaz(9 da çalılmadığımdan yapamadım) __YANLIŞ__

Şuna katılıyorum 9 temel 9 olmadan olmaz ama eğer bir insan 9da çalışmayıp 10 yada 11 de çalışmaya başlarsa iyi bir programla eksiğini kapatır nasıl mı? Alırsınız bir a4 dü tün eksik olduğunuz konukarı yazarsınız diyelim ki 40 konu çıktı her hafta sonu(ctersi pazar) o konunun kınusuna çalışın odev vs hafta sonı çok olduğu için diyer haftanın 5 günü ise o konudan çok deyil sayısalda 10 sözelde 20 sorucuk fazlasıyla yeter.

Ki bence bu tek telafi yöntemi çoğu arkadai yaz tatilinde telafi ederim diyor edemezsibiz etsenizde iyi pekişmez allah aşkına hangi normal insan 90 dünde(en az 20 sini sayma)
40 konu halledebilir...

2)Ne kadar fazla o kadar iyi anlayışına kapılma

Bu en tehlikrlisidir siz eğer eski yıllardan hergün 20 deyilde 40 soru çözerseniz bu sefer okul derslerinizi aksatmış olacaksınız ve 12 de bu sefer iyicene sıkıntı çekiceksiniz kesinlikle bu hataya düşmeyin

3) 9 da çalışmayan arkadaşlar türkçe ek bir çalışma istemez çünki 9da gördüğünüz tüm konuları bidaha işliyceksiniz

4)gözü yükseklerde olup bir türlü eksiğini kapatamıyanlar bu arkadaşlar hukuğa yönelebilir...

Ama eşit ağırlığı seçerek deyil direk sayısaldan girerek sen eğer 9 ve 10 unun türkcesini iyi biliyorsan zaten 18 soruyu türkçedem garantilersin senin rakiplerin sayısalı yapamazken sen satısal okuduğun için çok daha rahat yaparsın ve türkçeden az bir takviye ve bol bir çalışmayla derece yaoabilirsin (Bu tekniği izleyen abim türkiye 20. Si oldu...

Not 4. Madde gözü en yükseklerde okupta yapamayanlar eksiğini kapatamayanlar için yanlış anlaşılma olmasın