Yetkililer Bakabilirmi ?

Reaksiyon puanı
32
Yetkililer acaba "Online Oyunlar" kategorisine "Minecraft" alt kategorisini ekliyebilirmi? O konuda makaleler vs. yazmak istiyorum. Diğer arkadaşlarında işine yarıyacağını düşünüyorum.

İsimyok08

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,233
Şuda olsa çok iyi olur. Mesela konu açarken çok kategori olduğu için aşağı iniyoruz veya sayfada bul seçeneğini kullanıyorum. (genellikle bunu kullanıyorum.) Bunun yerine mesela konu açarken şöyle oluyor. Akıllı telefonlar başlığının altında direk Samsung , İphone Vb. Görünüyor. Bunun yerine bunun üstüne basarak çoğalsa iyi olur. Mesela Akıllı telefonlar ve alışveriş siteleri başlığı var. Ilk sadece başlık gözükecek. Üstüne bastığımızda Samsung Vb. Küçük seçenekler çıksa çok güzel olur :) Hem daha kolay hemde biraz daha güzel gözükür. Fazla zor birşey değil katagori aramak. Sadece bu benim önerim. Umarım doğru anlatmışımdır.

Son düzenleme:

023

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,609
Şuda olsa çok iyi olur. Mesela konu açarken çok kategori olduğu için aşağı iniyoruz veya sayfada bul seçeneğini kullanıyorum. (genellikle bunu kullanıyorum.) Bunun yerine mesela konu açarken şöyle oluyor. Akıllı telefonlar başlığının altında direk Samsung , İphone Vb. Görünüyor. Bunun yerine bunun üstüne basarak çoğalsa iyi olur. Mesela Akıllı telefonlar ve alış veriş siteleri başlığı var. Ilk sadece başlık gözükecek. Üstüne bastığımızda Samsung Vb. Küçük seçenekler çıksa çok güzel olur :) Hem daha kolay hemde biraz daha güzel gözükür. Fazla zor birşey değil katagori aramak. Sadece bu benim önerim. Umarım doğru anlatmışımdır.
1596911277214.png

SOLTER

Doçent
Reaksiyon puanı
560
Cidden çok mantıklı olurdu

023

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,609
evet arkdaşlar bugün sizlerle sirenhead mod incelemesi yapıyoruz uhsrjgs
Mesaj otomatik birleştirildi:

en çok neye üzülüyorum biliyor musunuz? güzelim siren head gitti kanser kitlenin eline. ben dediydim, bu artış fazla, bunun sonu iyi değil. şimdi ismet rg bebek rg ile sirenheadi öldürüyoruz videosu çeksin.

Akkara

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,389

Reaksiyon puanı
32
Şuda olsa çok iyi olur. Mesela konu açarken çok kategori olduğu için aşağı iniyoruz veya sayfada bul seçeneğini kullanıyorum. (genellikle bunu kullanıyorum.) Bunun yerine mesela konu açarken şöyle oluyor. Akıllı telefonlar başlığının altında direk Samsung , İphone Vb. Görünüyor. Bunun yerine bunun üstüne basarak çoğalsa iyi olur. Mesela Akıllı telefonlar ve alışveriş siteleri başlığı var. Ilk sadece başlık gözükecek. Üstüne bastığımızda Samsung Vb. Küçük seçenekler çıksa çok güzel olur :) Hem daha kolay hemde biraz daha güzel gözükür. Fazla zor birşey değil katagori aramak. Sadece bu benim önerim. Umarım doğru anlatmışımdır.
Bak buda çok güzel yetkililer bakabilirse iyi olur.

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
Bencede bu şekilde olursa çok iyi olur hem karışıklık olmaz.