Yeter Artık SDN!!!

webdelisi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Başlık biraz sert oldu kusura bakmayın (A)

Ana sayfaya üye girişi koysanız çok iyi olur.İlk önce "Forum - (Beta)" ya tıklıyorum sonra giriş yapıyorum ondan sonra ana sayfaya dönüyorum.Bİlemezseniz bana ne kadar zahmetli geldigini. :(

Bide forumda bi konuyu okurken üye girişi yaptıgımda forumun ana sayfasına gelmesi çok kötü oluyor. ;(

Açıldım artık içimde kalmasın bunuda söyleyecegim Niye hala "Forum - (Beta)" deniliyor. Fıstık gibi forum takır takır çalışıyo Beta denmesi hkarettir bu foruma bence :$

Burdan yetkililere sesleniyorum beta olmayan forum istiyorum (:

Bi anda çok mu bişeyler istdim acaba :$

DaY_WalkeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
bütün dediklerine katılıyorum.Anasayfada Üye girişi olmaması büyük bir eksik şahsen..

Creed_06

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Beta çünki Opera browser sorununu hala aşamadı :D Aşarsa bigün betadan çıkar :D:D
Bu ana sayfada üye girişine hiç takılmadım ben yaa hatta Opera kullandığım dan (diğer browserlardada vardır) PC yi formatladıktan sonra bikere üye girişi yaptım şimdi şifremi bile unuttum kendi hep otomatik giriyor.

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
anasayfada üye girişini ne edeceksin acep?

titanyum

Profesör
Reaksiyon puanı
7
bende aynı internet explorer hariç diğerleri şifremi hatırlıyo giriş yapma derdinden bile kurtuluyorum çünkü kendisi giriş yapıyo otomatik :D formun adının beta olmasu beni kasmıyo neden beni içindekiler ilgilendiriyo

webdelisi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Üye girişini istiyorum çünkü foruma girip üye girişi yapıp tekrar ana sayfaya gitmek çok çok uğrastıryor.

Bi gün oturup mouse tıklama saymıştım aslında foruma girip giriş yapmakla ana sayfadan giriş yapmanın arasında 2 vaya 3 fazladan mouse tıklaması olması lazımdı ama neden de çok zoruma gidiyo forumda girişş yapıp ana sayfaya dönmek

naçizane bi istek benimkisi

Bu arada bende operacıyım ama pc yi 5-6 kişi kulladıgından her siteye girdigimde tekrar tekrar giriş yaparım

yer6

Profesör
Reaksiyon puanı
54
yaa bu şifre hatırlama olayı siteden kaynaklanmıyomu ? yani şifremi hatırla seçeneğini internet sağlayıcısımı sunuyo ?
ayrıca ben ie7 kullanıyorum herhangi bir sorun yok :S ...

webdelisi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ziraatci63 dedi ki:
SDN yi sewen tıklamaya katlanırr :)

Haklısın şu anda online ım zaten de fena da olmazdı Ana sayfada üye girişinin olması :) bide sadece buraya takılmayalım aslında dediğiniz gibi çok ta önemli deil ama forumda bi konuyu okurken giriş yaptıgında forumun ana sayfasına geçmesi çok kötü oluor :(

DarkLady

Dekan
Reaksiyon puanı
12
o kadarınıda takma yahuuu :)
gerçi bazen bnde snn gibi düşünüyorm direk giriş yapılsa daha ii olurdu die :)

Burak YILDIRIM

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
farkımız olsun değil mi?

Anasayfada Üye girişi olması saçma olur. Çünkü burası sadece bir forum sitesi değil.. Forum bölümüne girmek isteyenler birkaç tıklamayla girerler. Üçün beşin hesabını yapmayın. Aldığınız bilgileri iyi kaydetmeye bakın. Öğrenmenin sonu yok.

Saygılar.

Turab Garip

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
181
Arkadaşlar, forum beta çünkü hala sürekli değişiklikler yapıyoruz. Opera tarayıcı sorunumuz ise çözüldü. Arbalot'un değerli çalışmaları sonuç verdi, şu anda bu mesajımı Opera'dan yazıyorum. Herhangi bir sıkıntı yok, çok rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Anasayfa'da üye girişine gelince; çok anlamsız olur çünkü anasayfamız ile forumumz arasında bir köprü yok. Yani anasayfa ile forumun aslında bir bağlantısı olmadığı için anasayfada neye giriş yapabilirsiniz ki? Anasayfanın üyelik sistemi zaten devre dışı, çünkü sadece editörlerin yazı yazması gerekir.

Ayrıca forumda bir konudayken üye girişi yapıldığında forum anasayfasına yönlendirme sorunu da çözülmüştür.

Sevgiler.

webdelisi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Elmacik dedi ki:
Arkadaşlar, forum beta çünkü hala sürekli değişiklikler yapıyoruz. Opera tarayıcı sorunumuz ise çözüldü. Arbalot'un değerli çalışmaları sonuç verdi, şu anda bu mesajımı Opera'dan yazıyorum. Herhangi bir sıkıntı yok, çok rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Anasayfa'da üye girişine gelince; çok anlamsız olur çünkü anasayfamız ile forumumz arasında bir köprü yok. Yani anasayfa ile forumun aslında bir bağlantısı olmadığı için anasayfada neye giriş yapabilirsiniz ki? Anasayfanın üyelik sistemi zaten devre dışı, çünkü sadece editörlerin yazı yazması gerekir.

Ayrıca forumda bir konudayken üye girişi yapıldığında forum anasayfasına yönlendirme sorunu da çözülmüştür.

Sevgiler.

Teşekkürler

Creed_06

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Elmacik dedi ki:
Bende diyorum nasıl bi tesadüfse :D opera 9.5beta yı kurdum da düzeldi. MEğersem düzeltmişsiniz tesadüf işte :D

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
Anasayfadaki haberlere direk SDN okuru değil de kendi kullanıcı adımızla yorum yapabilmek için çırpınıyor arkadaş katılıyorum daha önce dedim yok hakkındadan giriş yapın gibisinden şeyler dediler. Anasayfaya yorum yazma hevesimiz kırılıyor.

F-rekans

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Aslında çok zor bişey değil tek bir pencere üzerinde tek bir sekme ile sdn'yi geziyorsan zor olabilir ama ana sayfada üye girişi pek mantıklı birşey değil zaten olsada giriş yaptığında direk seni foruma yönlendirir... Yanlış mı ?

hellmarch

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Anasayfadan giriş olabilmesi için kullanılan cms'nin (joomla) ile forum (smf)'nin entegre edilmesi gerekir.

patrick

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
19
arkadaşımız şunu dile getiriyorda olabilir bi yandan;
keşke shiftdelete.net yazdıktan sonra ana sayfa çıksa, kullanıcı bilgilerimi girip üye girişimi yapsam daha sonra okumak için bi konuya yönelip okuduktan sonra konu altında "forumda tartışın" a tıkladığında direk yorum yapabilmek.. ;)

yoksa bu yukarıda söylediğim sadece benim düşüncemde, üyemiz düşünüyormuş gibi mi yaptım :D