Yeter artik fatih terim

storm61

Profesör
Katılım
17 Ekim 2009
Mesajlar
1,755
Reaksiyon puanı
12
Puanları
0
'YETER ARTIK FATİH TERİM'

fatih-terim-galatasaray-serhat-ulueren-david-bicik-didier-drogba-suleyman-abay-hakem-turk-telekom-arena-mersin-idmanyurdu-olay-hakem-mac-466637h.jpg


Spor - 07 Nisan 2013 11:42
Telegol moderatörü ve Vatan Gazetesi yazarı Serhat Ulueren, Fatih Terim'e eleştiriler yöneltirken ağır bir dil kullandı...

İşte Ulueren'in o yazısı:

Yeter Artık!

Benim için maç 44. dakikada bitti, G.Saray kaybetmiş, kazanmış hiç umrumda bile değil. Zaten bu yazıyı da devre arası yazmaya başladım.
60 yaşına gelmişsin, tatmadığın, yaşamadığın başarı kalmamış, Avrupa’nın en iyilerinden Milan’ı bile çalıştırmışsın. Türk insanı seni, tartışmasız bu ülkenin en başarılısı ilan etmiş, seni sevmeyen hatta nefret bile eden hakkını öyle ya da böyle teslim etmiş.
Peki sen ne yaptın Fatih Terim? Bir çuval inciri berbat ettin.
Seni her koşulda destekleyen Başkan’ın Ünal Aysal’a, sakinliğini korumaya çalışan futbolcularına, seni zapdetmeye çalışan yöneticine ve ekibindeki bazı kişilere ve en önemlisi taraftarlarına yazık etmedin mi?

Bir değil, iki değil, üç değil ve sen hala ders çıkarmıyorsun veya çıkarmak işine gelmiyor. Bu neyin öfkesi? Bu neyin bir türlü kontrol altına alınamayan hırsı?
Bu ülke seni yaptıklarınla hep alkışladı ve iddia ediyorum yine alkışlar ama bu sezon yaptıkların artık bardağı taşırdı, taşırmakla kalmadı göl oldu göl! Şimdi sayın Terim’e sormak istiyorum;
1-Telekom’da rakibin öne geçmesi suç mu?
2-Dün gece oyuncuların gol attı da hakem mi vermedi?
3-G.Saray’ın penaltısı mı verilmedi? Üstelik Drogba’ya verilen penaltı bana göre doğru değildi.
4-Rakip golü ofsattan veya faulden mi attı?

Elbette hayır.
Terim'in atılmasıyla ilgili son olarak şunu söylemek istiyorum; Sırf topu yere vurup bundan dolayı atılman doğru bir karar olmayabilir. Hakem Abay seni hatalı atmış da olabilir ama A.Albayrak dahil herkesi itip, savurman, tehditler yağdırman, ağzından okuyabildiğimiz kelimeler çok çirkin görüntülerdi... Terim atıldıktan sonra hakemler için de film koptu ve özellikle Kemal Yılmaz isimli yardımcı hakem üzerine adeta G.Saray forması giydi. Bariz ofsayta, yarım metre auta çıkan topa, elle oynamaya göre göre bayrak kaldırmadı. Açıkcası Süleyman Abay da korktu ve sindi. Dün gece Hamit sadece ilk yarıda en az 3 defa sarı kart görmeliydi ama o Hamit 90 dakika sahada kaldı. 2. yarı Abay ve yardımcıları tüm takdir haklarını G.Saray’dan yana kullandı.
DEĞER Mİ?
Ben bunları yazarken H.Şaş ve Ü.Davala da baktım tribüne gönderilmişler, yılların masörü Uğur Durul boynuna Terim’in akredite kartını takıp teknik adamlığa soyunmuş, seyirci sahaya dalmış. Gördün mü yaptıklarını Fatih Terim hoca? Sen ve yardımcıların sezonu görünen o ki kapatacak, Telekom’da muhtemel bir maç kapanacak. Değer miydi 3 puan için bu yaşananlar? Bu zihniyet ve kavgayla, bastırılmamış duygularla şampiyon olsan ne yazar?
Davıd Bicik’in ikramı ve Drogba’nın sakinliğini koruyarak attığı 2 golle G.Saray kazandı ama bence dün akşam Terim ve yardımcıları çok şey kaybetti.

Kaynak:http://haber.gazetevatan.com/yeter-artik/528021/4/yazarlar
 

gs_kadir

Profesör
Katılım
5 Ocak 2011
Mesajlar
4,263
Reaksiyon puanı
8
Puanları
38
Denize düşen yılana sarılırmış diye bi laf var da durum Serhat Ulueren'e sarılacak kadar vahim mi :D
 

Senisma34

Profesör
Katılım
22 Nisan 2009
Mesajlar
1,076
Reaksiyon puanı
34
Puanları
0
Şu adamdan nefret ediyorum. Ölse sevineceğim tiplerden! Bu adamın işi ortalığı karıştırmaktan başka bir şey değil.
 

oslun

Dekan
Katılım
2 Aralık 2008
Mesajlar
7,665
Reaksiyon puanı
33
Puanları
48
Ekmek parası işte, ne yapsın gariban..
 

WhiteHawk

Profesör
Katılım
21 Mart 2009
Mesajlar
2,024
Reaksiyon puanı
43
Puanları
48
Ben de bu adamı sevmem ama söylediklerine harfi harfine katılıyorum.:yes:
 

devereci08

Öğrenci
Katılım
19 Aralık 2012
Mesajlar
86
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
galatasaray ve özellikle fatih terim yalakası Ulueren den hi beklenilmeyeck bir yazı şaşırdım.agzımı kapatmaya çalışıyorum:yes:
 

YellowRed

Rektör
Katılım
2 Ekim 2008
Mesajlar
13,574
Reaksiyon puanı
27
Puanları
0
kıraathane yorumcularının dedikleri bir anda kıymte bindi ne hikmetse?.. :)
 

matter33

Asistan
Katılım
31 Mayıs 2012
Mesajlar
132
Reaksiyon puanı
3
Puanları
18
Bu adamları da yorumcu diye oraya koyuyolar biz de izliyoruz bi de.
 
Üst