- Reaksiyon puanı
- 12,464
@lieutenant, saçma?! İkisi de insanlar tarafından icat edilmiş şeyler. Tankı da geç üretmeye başladık. Yani her şeyi geç üretiyoruz ve geriden geliyoruz. Maalesef ki. ?
Bu da fanboyluk oluyor işteBen android'in ne kadar eksisi olsa da ios'u tercih etmem apple'ı sevmem
Ben tarafsız kalmaya çalışıyorum.Ben android'in ne kadar eksisi olsa da ios'u tercih etmem apple'ı sevmem
@Sibraius yoksa sen de mi bendensin?
Aynen öyle ne var bunda????Bu da fanboyluk oluyor işte![]()
?Aynen öyle ne var bunda????
Ne oldu şimdi
Tabii ki öyle ona bir lafım yok. Ama en azından diğer ülkelere göre savunma alanında çalışmalarımız mevcut. Ama telefon alanında sıfırız. Saçma derken bunu kastettim.@lieutenant, saçma?! İkisi de insanlar tarafından icat edilmiş şeyler. Tankı da geç üretmeye başladık. Yani her şeyi geç üretiyoruz ve geriden geliyoruz. Maalesef ki. ?
Bana diyor ben 11 yaşındayım.Senin yaş kaç ? Merak ettimde. Bizim 11 yaşında bir arkadaş vardı o bile böyle değildi.
üretimin işinden anlamadığın ortada daha eline tornavida almamışsın maval okuyon üretim artık parçaları sipariş edip onları montajlamak pcb'yibaşkası yapıp veriyor kasayı datasarlayıp alıyon kimse komple kendi yapmıyor cpu,gpu,ram hazır alınıyor.Şu telefonun tek bir parçası bile türkiyede üretilse tamamım ama acaba açma kapama tuşu bile türkiyede üretiliyor mu meçhul.
Isciligi yapmak nasil asil uretim oluyor? Bosa muhendis yetistiriyoruz o zaman herkesi isci yapalim yabanci muhendislerin 10 lira masrafla buldugu fikrin isciligini 5 liraya yapalim sonra 100 liraya satsinlar.üretimin üsünden anlamadığın ortada daha eline tornavida almamışsın maval okuyon üretim artık parçaları sipariş edip onları montajlamak pcb'yibaşkası yapıp veriyor kasayı datasarlayıp alıyon kimse komple kendi yapmıyor cpu,gpu,ram hazır alınıyor.
üretimin işinden anlamadığın ortada daha eline tornavida almamışsın maval okuyon üretim artık parçaları sipariş edip onları montajlamak pcb'yibaşkası yapıp veriyor kasayı datasarlayıp alıyon kimse komple kendi yapmıyor cpu,gpu,ram hazır alınıyor.
Bütün markalar için geçerli değil bu, Apple, Huawei (Kirin) ve Samsung (Exynos) kendi işlemcisini üretiyor, Samsung ekranını kendi üretiyor. Bizde üretilen ne var?üretimin işinden anlamadığın ortada daha eline tornavida almamışsın maval okuyon üretim artık parçaları sipariş edip onları montajlamak pcb'yibaşkası yapıp veriyor kasayı datasarlayıp alıyon kimse komple kendi yapmıyor cpu,gpu,ram hazır alınıyor.
Yüz yanıma değil yüz tanımaİstanbul'da bulunan yerli ve milli marka olan Hiking'in yeni telefonu Hiking A23, 1.850 TL fiyat etiketiyle satışa çıktı.
![]()
Telefonun özellikleri şu şekilde:
- 6.53 inç, 1080x2340 çözünürlük, 60 hz ve LCD panel kullanıyor.
- MediaTek Helio P60
- 6 GB Ram
- 128 GB hafıza.
- Android 10.
- Batarya ise kesin bir şey bulamadım, bazı yerlerde 4.500 bazı yerlerde 5.000 mah.
- 25 mp ön kamera.
- 48,8,5 ve 2 mp arka kameraları bulunuyor.
- Güvenlik olarak tuşa gömülü parmak izi ve yüz yanıma bulunuyor.
- Kutu içerisinde: Ekran koruyucu, telefon kılıfı, Typce-c girişli kulaklık, adaptör ve kablosu bulunuyor.
Pardon.Yüz yanıma değil yüz tanıma![]()
Fiyatına göre iyiİstanbul'da bulunan yerli ve milli marka olan Hiking'in yeni telefonu Hiking A23, 1.850 TL fiyat etiketiyle satışa çıktı.
![]()
Telefonun özellikleri şu şekilde:
- 6.53 inç, 1080x2340 çözünürlük, 60 hz ve LCD panel kullanıyor.
- MediaTek Helio P60
- 6 GB Ram
- 128 GB hafıza.
- Android 10.
- Batarya ise kesin bir şey bulamadım, bazı yerlerde 4.500 bazı yerlerde 5.000 mah.
- 25 mp ön kamera.
- 48,8,5 ve 2 mp arka kameraları bulunuyor.
- Güvenlik olarak tuşa gömülü parmak izi ve yüz yanıma bulunuyor.
- Kutu içerisinde: Ekran koruyucu, telefon kılıfı, Typce-c girişli kulaklık, adaptör ve kablosu bulunuyor.
Benden mi bahsettin ?Senin yaş kaç ? Merak ettimde. Bizim 11 yaşında bir arkadaş vardı o bile böyle değildi.
Önüne gelen istediği kişiyi terörist ilan eder olmuş, ne hakla bunu dediğinizi merak ettim doğrusu. Proje geliştirilirse daha iyi pazarlanabilir gibi duruyor.Bu yorumla , ulkeni desteklemedigin icin pkk dan farkin yok ?
Çok çocuksu mesajlar atıyorsun. Eviriyon çeviriyon lafı oraya getiriyon. Birisi gibi.Bu yorumla , ulkeni desteklemedigin icin pkk dan farkin yok ?
Milli yaziyor kardesim habide o laf ironiydiÇok çocuksu mesajlar atıyorsun. Eviriyon çeviriyon lafı oraya getiriyon. Birisi gibi.
Ülkeni desteklemek diyorsun ama telefon milli değil, yani TR de üretilmiyor. O telefondan elde edilecek kazancın çoğu parça ithalatına gidiyor haberin var mı?
Bir insana terörist dedikten sonra ironi demek birinin bütün ailesine küfür edip şaka yaptım demek gibi bir şey, birine böyle bir laf söyleyip bu ironiydi lafının arkasına sığınamazsınız, haklı değilsiniz ayrıca ürünün malzemelerinin çoğu yurt dışından geliyor. Ürün geliştirilirse gerek yazılım gerek donanım başarılı olabilir belki.Milli yaziyor kardesim habide o laf ironiydi
Hemen çıkış yolu bulamayınca ironi diyorsun. bak bu 3 oldu. Üçtür çıkış bulamayınca ironi diyorsun. Oku öğren bu yerli nedir? milli nedir? vs.Milli yaziyor kardesim habide o laf ironiydi
O dedigim adam gelip bana birsey yazabilir kardesim siz degilHemen çıkış yolu bulamayınca ironi diyorsun. bak bu 3 oldu. Üçtür çıkış bulamayınca ironi diyorsun. Oku öğren bu yerli nedir? milli nedir? vs.
Uğraşılacak bir tipe benzemiyorsun. Yok saymayı açıyorum.O dedigim adam gelip bana birsey yazabilir kardesim siz degil
Tuhaf, haksızlık olunca konuşamıyor muyuz? Örnek olarak bir insanı sokakta öldüresiye dövüyorlarsa müdahale etmeyecek yada polisi vs. aramayacak mıyız o mantığa göre? Neyse, konuyu amacından saptırmayalım dediğim gibi ürün güzel olmuş ama geliştirilebilir.O dedigim adam gelip bana birsey yazabilir kardesim siz degil