Yerleştim

palam

Doçent
Reaksiyon puanı
4
itüye kolay mı gelsin. hiç de bile. itü burnundan getirebilir ve bbunu yaparken hiç zorlanmaz. kolaylık, itüye gelene gelsin.

bi de arkadaşım şimdiden çalışmaya başla itü en pahalı devlet üniversitelerindendir söyleyeyim. her şey para burda.

ilk kayıtta özellikle kredi çıksa bile tam para ödeyeceksin. hele bi de hazırlık okuyacaksan onun parası ayrı.

*not: kredi çıkarsa ilk ödediğin harcın dekontunu sakla, farkı o dekont sayesinde geri alabilirsin.
başarılar.

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Kayıt olurkende onlar yerleştirecek size merak etmeyin:DAbla Kocaeli'ye falan uğramıyon dimi hiç?Ona göre yani sokaklardan geçerken dikkat etmek lazım malum hep çevredeki şehirlerdesin.Bu arada gerçekten bol bol dua et Allah'a İTÜ bence öyle kolay bir üniversite değil ve de bana göre çok iyi tebrikler.

Yok, Kocaeli nerede ki? :D

itüye kolay mı gelsin. hiç de bile. itü burnundan getirebilir ve bbunu yaparken hiç zorlanmaz. kolaylık, itüye gelene gelsin.

bi de arkadaşım şimdiden çalışmaya başla itü en pahalı devlet üniversitelerindendir söyleyeyim. her şey para burda.

ilk kayıtta özellikle kredi çıksa bile tam para ödeyeceksin. hele bi de hazırlık okuyacaksan onun parası ayrı.

*not: kredi çıkarsa ilk ödediğin harcın dekontunu sakla, farkı o dekont sayesinde geri alabilirsin.
başarılar.

Teşekkür ederim. İçeriden torpil var. :D Öyle şeylerin sorun olacağını sanmıyorum. Zaten benim kafam basmaz da öyle dekont işlerine filan. Hazırlığı da atlarım, çok şükür iyi bir İngilizcem var. Bir de bu yıl İTÜ tüm bölümleriyle İngilizce eğitime geçiyormuş. Daha ne isterim yahu? :D

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
jea ilk yapacagı iş sdn ofisi basmak olacak gibi geliyor bana hahaha

ayrıca tbrklr jea..

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Teşekkür ederim.

Keşke herkes mr_rain42 gibi zeki, çevik ve ahlaklı olsa. :hammer: :D

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
Vay İstanbul' un haline :devil:

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Türkiye'yi dıştan çökertemediler içten çökertiyorlar İstanbul'dan başlamışlar sanırım:D

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
İTÜ'ye şimdiden geçmiş olsun dileklerimizi e-mail yoluyla veya bizzat itü rektörlüğüne gidip bildirelim.

MüktesebaT

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Jea tebrikler... sen zekası iyi yöne sevkedilmesi gereken tehlikeli bir canlısın :)

virtual worms

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
68
jea sende ne var çok mu kötüsün:D
herkes gittiğin yerde bulunan insanlara Allah sabır versin onlara der gibi yazıyor:D:D

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Teşekkür ederim.

İTÜ Fizik Mühendisliğinde 4. sınıfa geçen biriyle tanıştım, bir sürü soru sordum. İTÜ'de Linux içler acısıymış. Yani yukarıdaki çoğu arkadaş haklı: İTÜ'ye ben de sabırlar diliyorum artık. :D

Ama hiç böyle hakkımda kötü düşündüğünüzü bilmiyordum. Çok kırıldım şimdi. :(

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Jea biz kötü düşünür müyüz hiç bak sende anlamışsın gerçekten onlara Allah sabır versin:DBiz bunu demek istiyorduk ya sen linuxcusun ya o anlamda yani hiç yoktan ben öyle diyordum:D (tıraş)

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
İstanbul da görüşürüz her türlü bittin sen hahaha nede olsa yer yön bilmiyorsun Burası İstanbul EurAsia :D :D