Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
chrome ayarlar>yer imi yöneticisi>düzenle>yer imlerini dışa aktar>herhangi bi isimle herhangi biyere kaydet
firefox yer imleri>tüm yer imlerini göster>içe aktarma ve yedekleme>HTML olarak içe aktar>HTML dosyasından>yukarda kaydettigin dosyayi sec
sonra soldaki secenekleri karistir sagda yer imlerinin listesini görünce hepsini sec ve soldaki yer imleri arac cubugu yazısının üstüne sürükle birak. umarım anlatabilmisimdir aslında cok basit.
not: firefox4 chrome'dan vazgecirecek bi tarayici degil benim düsüncem.
sifreler icin lastpass yada benzeri bi eklenti kullanman lazim, eklentisiz bi cözüm varsada ben bilmiyorum. bende bütün tarayicilari kullanıyorum ama is icin degil hastalıktan bigün chromedan vaz gecersem bu tarayici maxthon olucak, ektentiye pek ihtiyaci yok biraz kişiselleştirilebilse kafi.
Chrome un özellikleri çok ancak son sürümleri çok fazla stabil değil yağ gibi akan bir tarayıcı istiyorum ben sistemde o kadar ram ve işlemci kullanıyor ama ilk açılışta bir yavaş açılıyor.