Yer imi ve Şifre Aktarımı

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Arkadaşlar Chrome'dan Firefox'a yer imleri ve şifreleri nasıl aktarabiliriz, bilgisi olan var mı?

speedy

Doçent
Reaksiyon puanı
2
chrome ayarlar>yer imi yöneticisi>düzenle>yer imlerini dışa aktar>herhangi bi isimle herhangi biyere kaydet
firefox yer imleri>tüm yer imlerini göster>içe aktarma ve yedekleme>HTML olarak içe aktar>HTML dosyasından>yukarda kaydettigin dosyayi sec

sonra soldaki secenekleri karistir sagda yer imlerinin listesini görünce hepsini sec ve soldaki yer imleri arac cubugu yazısının üstüne sürükle birak. umarım anlatabilmisimdir aslında cok basit.

not: firefox4 chrome'dan vazgecirecek bi tarayici degil benim düsüncem.

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Deniyorum. Teşekkürler. Bu sadece yer imleri için sanırım. Şifre aktarımı için bir çözüm var mı acaba?

Chrome'dan vazgeçmiş değilim. İş gereği bir kaç tarayıcı kullanmam gerekiyor.

speedy

Doçent
Reaksiyon puanı
2
sifreler icin lastpass yada benzeri bi eklenti kullanman lazim, eklentisiz bi cözüm varsada ben bilmiyorum. bende bütün tarayicilari kullanıyorum ama is icin degil hastalıktan :) bigün chromedan vaz gecersem bu tarayici maxthon olucak, ektentiye pek ihtiyaci yok biraz kişiselleştirilebilse kafi.

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Yardım için teşekkürler. Şifreleri de artık üşenmicez tekrar yazacaz :)

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Yazmanıza gerek yok üstteki sözü edilen eklentiyi her iki tarayıcıyada kurarsanız senkronize edersiniz...

TheToweler

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Chrome un özellikleri çok ancak son sürümleri çok fazla stabil değil yağ gibi akan bir tarayıcı istiyorum ben sistemde o kadar ram ve işlemci kullanıyor ama ilk açılışta bir yavaş açılıyor.

Ne yapalım yani hiç mi eklenti kullanmayalım?