Öneri Yenilebilir Teknoloji Olur Mu ?

murat zorluu

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
987
Sağlık sektöründe teknoloji ne kadar gelişmiş olsa da insanoğlu’nun erişemediği noktalar mevcut…

İşte bu erişilemeyen noktalarda yenilip kana karışabilen bir teknoloji geliştirilip amansız hastalıkların tedavisinde kullanmak; Çokta saçma bir fikir değil aslında !

Bazı yan etkileri olabilir fakat günümüz dünyasında yan etkisi olmayan birşey kalmadı ve insanlar artık kısa süren tedavi süreçleri ile çabuk iyileşme telaşındalar…

peki sizin düşünceleriniz nedir ?

cemil4

Öğrenci
Reaksiyon puanı
14
Sağlık sektöründe teknoloji ne kadar gelişmiş olsa da insanoğlu’nun erişemediği noktalar mevcut…

İşte bu erişilemeyen noktalarda yenilip kana karışabilen bir teknoloji geliştirilip amansız hastalıkların tedavisinde kullanmak; Çokta saçma bir fikir değil aslında !

Bazı yan etkileri olabilir fakat günümüz dünyasında yan etkisi olmayan birşey kalmadı ve insanlar artık kısa süren tedavi süreçleri ile çabuk iyileşme telaşındalar…

peki sizin düşünceleriniz nedir ?
Böyle komplike şeylere kafa yormaya gerek yok
Önce bizi zehirleyen gıdaları üretmekten ekini bozmaktan vazgeçelim
Sonra ilaç diye bize satılan kimyasalların vazgeçelim
Her hastayi müşteri olarak görüp tedavi etmektense bağımlı hale getirme anlayışından vazgeçelim
Gerisi zaten kendiliğinden gelecektir

murat zorluu

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
987
Böyle komplike şeylere kafa yormaya gerek yok
Önce bizi zehirleyen gıdaları üretmekten ekini bozmaktan vazgeçelim
Sonra ilaç diye bize satılan kimyasalların vazgeçelim
Her hastayi müşteri olarak görüp tedavi etmektense bağımlı hale getirme anlayışından vazgeçelim
Gerisi zaten kendiliğinden gelecektir
Söylemiş olduğun doğru katılıyorum ancak şu durumda dünya bundan vazgeçer mi ?

Cevabını herkes biliyor; O zaman buna uygunda bir çözüm bulmak gerekli ayrıca komplike birşey değil tüm vücuda hakim olabilecek araştırmayı geçirilen süre ve tedavi sürecini azaltacak erken teşhise yardım edecek birşeyden bahsediyorum

cemil4

Öğrenci
Reaksiyon puanı
14
Söylemiş olduğun doğru katılıyorum ancak şu durumda dünya bundan vazgeçer mi ?

Cevabını herkes biliyor; O zaman buna uygunda bir çözüm bulmak gerekli ayrıca komplike birşey değil tüm vücuda hakim olabilecek araştırmayı geçirilen süre ve tedavi sürecini azaltacak erken teşhise yardım edecek birşeyden bahsediyorum
Dünya mevcut düzenden vazgeçmiyor ise sizin söylediğiniz teknolojiye de izin vermeyecektir
Müşteri azalır zira

murat zorluu

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
987
Dünya mevcut düzenden vazgeçmiyor ise sizin söylediğiniz teknolojiye de izin vermeyecektir
Müşteri azalır zira
Azalmaz aksine artar; İnan bana birçok kişi uzun süreçlerden müzdarip ayrıca yenilebilir teknolojiyi kaç milyar insana verecekler ?

Bir check up için bir hastaneye sadece bir tane Kocaman maliyeti çok yüksek bir cihaz koyarken aynı işlemi küçük bir hap ile yapabilecek mesela

cemil4

Öğrenci
Reaksiyon puanı
14
Azalmaz aksine artar; İnan bana birçok kişi uzun süreçlerden müzdarip ayrıca yenilebilir teknolojiyi kaç milyar insana verecekler ?

Bir check up için bir hastaneye sadece bir tane Kocaman maliyeti çok yüksek bir cihaz koyarken aynı işlemi küçük bir hap ile yapabilecek mesela
E tamam işte
Ben de onu diyorum
Siz sorunu bir hap ile cozuyorsunuz
Ancak onlar ise chekup parası ilaç parası mr parası bu cihazları üretme satma parası vs vs kazanıyorlar
Siz ise sadece hap ile sorunu cozeceksiniz

murat zorluu

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
987
E tamam işte
Ben de onu diyorum
Siz sorunu bir hap ile cozuyorsunuz
Ancak onlar ise chekup parası ilaç parası mr parası bu cihazları üretme satma parası vs vs kazanıyorlar
Siz ise sadece hap ile sorunu cozeceksiniz
Hap ile sorun bulunacak süreci azaltacak hastanedeki tedaviyi yapar ama ilacını yine satarlar.Ayrıca bu haplar para ile satılır…Kaç milyar insana satarlar hayal et ve bir kez değil bir kanser hastasına enaz 1.000 kez o da enaz satar çünkü her hastaneye gittiğinde hastalığı görüntülemek ister doktor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunu şöyle düşün Mesela geçen gün bir haberde genç bir kardeşimizin başına mermi isabet etmiş ama doktorlar bölge çok riskli mermiyi alamayız demişler.Çocuk hayatı boyunca o mermi ile yaşamak zorunda halbuki koca cihazlar ile dışarıdan bakmak yerine bir hap ile kanlı canlı direk merminin saplandığı yeri görseler daha iyi ve çabuk bir çözüm üretebilirler

Yahya Furkan

contravolta
Süper Moderatör
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
4,735
Bir şey değişmez. Önce insanlara dayatılır, sonra çocuklarımıza kadar zorla yapılır, 2 sene sonra da millet kanser olmaya, kalp krizi geçirip ölmeye başlar.

Şu anki gibi. :)

murat zorluu

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
987
Bir şey değişmez. Önce insanlara dayatılır, sonra çocuklarımıza kadar zorla yapılır, 2 sene sonra da millet kanser olmaya, kalp krizi geçirip ölmeye başlar.

Şu anki gibi. :)
İyi niyetli olursa müthiş olur
Tabi genelde kötü niyetli olur