Yeni Wolfenstein'tan ilk bilgiler ve ekran görüntüleri

Nemesis

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13
n10.jpg

Raven Software tarafından geliştirilen 2. Dünya Savaşı (fantastik) konulu FPS oyunu Wolfenstein hakkındaki ilk bilgiler Game Informer dergisinin Ağustos sayısında yer aldı. id Software tarafından da desteklenecek oyunda (aynı Quake 4'te olduğu gibi) eski Wolfenstein'larda olduğu gibi ajan B.J. Blazkowicz'i yöneteceğiz ve Nazilerin dünyayı ele geçirme planlarını engellemeye çalışacağız, ancak bu sefer Blazkowicz de doğaüstü güçlere sahip olacak. Ayrıca oyunda zaman zaman takım olarak da ilerleyeceğiz ve takım arkadaşlarımızın yapay zekası oldukça gerçekçi ve insansı olacak.

n11.jpg

Oyunumuz büyük bir şehirde geçecek ve görevleri tamamladıkça şehirin diğer bölgelerini ziyaret edebileceğiz. Oyunda bulunan görevlerin de açık uçlu olması düşünülüyor yani görevleri tamamlama şeklimiz oyunun gidişatını etkileyecek. Son olarak ise Nazilerin doğaüstü güçlere sahip olduğu "The Shroud"'u da ziyaret edeceğiz. "The Shroud" oyunun geçtiği şehirin alternatif gerçekçiliğe sahip olan bir versiyonu olarak tasarlanıyor. PC, PS3 ve Xbox 360 platformu için hazırlanan oyun hakkında açıklananlar şu anda bunlarla sınırlı, Activision tarafından dağıtılacak oyunun hangi grafik motoru ile geliştirildiği de henüz bilinmiyor (id Software'in Tech 4 veya Tech 5 grafik motoru kullanılarak geliştirildiğini tahmin ediyoruz. Tech 4 (Doom 3 grafik motoru) ile geliştirilmesi daha büyük bir olasılığa sahip). Piyasaya ne zaman sürüleceği de tahmin ettiğiniz gibi bilinmeyen oyunun ilk ekran görüntülerine bu adresten ulaşabilirsiniz. Yeni Wolfenstein hakkında yeni bilgiler geldikçe sizlerle paylaşacağız.

Kaynak

KintaRo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Yıllardır tekrar tekrar oynadığım Return to Castle of Wolfenstein ve hergün internetteki zamanımın yarısını harcadığım Wolfenstein: Enemy Territory hayranı olarak bu haber beni çok heyecanlandırdı. Wolfenstein türevi oyunları içinde (Bkz: Medal of Honor, Call of Duty) yani 2. Dünya savaşı sırasında geçen oyunlardan bahsediyorum, çok farklıydı. İçinde fantastik öğeler barındırması, Diğer oyunlarda olmayan ekstra özellikler, Uber Soldat, Elektrik saçan yaratıklar gibi karakterler oyuna değişik bir hava katıyordu. Uzun süre yenisini bekledik tam çıkartıyoruz dediler neyse biz bunu multiplayer yapalım dediler Wolfenstein: Enemy Territory'yi verdiler elimize. Kötümü oldu? 2. Oyunun çıkmaması kötü idi ama böyle güzel bir Multiplayer oyununu, böyle güzel bir takım oyununu (Oyunun Windows, Mac ve Linux sürümleri mevcut) üstelik ücretsiz olarak bize sunmaları çok güzeldi. Sanırım 4 senedir oynuyorum Enemy Territory'yi ve ondan da sıkılmadan bu güzel haberi alıyorum. Umarım bunada Online desteğini koyarlar.

RadoN

Dekan
Reaksiyon puanı
3
bilenler bilir ilk wolfenstein neydi ya.. mariodan beterdi.. :D enson return to castle oynamıştım..

Nemesis

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13
bilenler bilir ilk wolfenstein neydi ya.. mariodan beterdi.. :D enson return to castle oynamıştım..

Mario'dan betermiydi ?

Saçmalama oyun çok güzeldi bence.. Ben acaip sarmıştı öyle diim. İlk başlarda oynarken la dedim sırf herhalde bu insanlara karşı ama.. Sonradan öle olmadığını öğrendim :)

RadoN

Dekan
Reaksiyon puanı
3
bence güzel değildi.. tamam hep onu oynardım o zmanalar ama mecburiyetten.. msdos otamında çalışıyo.. düşün yani görselliği.. :D

Nemesis

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13
Yaw Radon ilk demişin görmedim :D

İlk öleydi canım zuahah köpekler falan