Yeni Video Gösterim Sistemi

Zaman Efendisi

Asistan
Reaksiyon puanı
23
Bildiğiniz gibi eski video sistemini iptal etmek zorunda kaldık. Aşırı sistem tüketmesi nedeni ile. Ama üyelerimizden sürekli bu konuda istek gelince başka bir sisteme geçtik. Bu sistemdede bazı sitelerin videolarını kısıtlamak zorunda kaldık.

Kullanımı :

İster video taglarini kendiniz yazarsınız, ister editördeki
media.png
basarak kullanabilirsiniz.

[media=youtube]dKR9k1x_EoM[/media]

Glaxo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bildiğiniz gibi eski video sistemini iptal etmek zorunda kaldık. Aşırı sistem tüketmesi nedeni ile. Ama üyelerimizden sürekli bu konuda istek gelince başka bir sisteme geçtik. Bu sistemdede bazı sitelerin videolarını kısıtlamak zorunda kaldık.

güzel olmuş tşk.ler

peki ya hocam şunu da sormak istiyorum

konulara mesj. yazıldıktan sonra düzenleme yapmak istediğimizde aynı sayfa içerisinde basit mesj. düzenleme kutusu açılıyordu,

eğer istersek gelişmiş konu düzenleme butonuna basarak daha gelişmişini görüntüleyebiliyorduk

şimdiki yeni sistemde ise direkt ayrı bir sayfada gelişmiş konu düzenleme kutusuna yönlendiriliyoruz

sistem bundan sonra böyle mi işleyecek çünkü bazen yoğunluk olduğun da bu sayfanın açılması gecikebiliyor bu sebeple sordum

ttm

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Bilgilendirme için teşekkürler.

Zaman Efendisi

Asistan
Reaksiyon puanı
23
güzel olmuş tşk.ler

peki ya hocam şunu da sormak istiyorum

konulara mesj. yazıldıktan sonra düzenleme yapmak istediğimizde aynı sayfa içerisinde basit mesj. düzenleme kutusu açılıyordu,

eğer istersek gelişmiş konu düzenleme butonuna basarak daha gelişmişini görüntüleyebiliyorduk

şimdiki yeni sistemde ise direkt ayrı bir sayfada gelişmiş konu düzenleme kutusuna yönlendiriliyoruz

sistem bundan sonra böyle mi işleyecek çünkü bazen yoğunluk olduğun da bu sayfanın açılması gecikebiliyor bu sebeple sordum
Bir çok ajax uygulaması kapatıldı. Performansı etkilediğinden dolayı. Bizim için önemli olan forum'mu yoksa görsel bir kaç özellik mi ?

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
Hayırlı olsun böylesi daha iyi oldu forum için.:)

Felagund

Profesör
Reaksiyon puanı
15
güzel olmuş teşekkürler konularımı düzeltiyorum şimdi.

cengaver51

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
169
süper oldu bu şekilde sağol sdn yönetimi :)

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Çok iyi olmuş böyle. Ellerinize sağlık.:)

Glaxo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bir çok ajax uygulaması kapatıldı. Performansı etkilediğinden dolayı. Bizim için önemli olan forum'mu yoksa görsel bir kaç özellik mi ?

önemli olan forum performansıdır diğer şeyler ikinci planda yer alır

zaten ben görsellik açısından sormadım, eski ajax uygulaması bana daha pratik geliyordu

hani hızlı cevaplama aparatı gibi

bu sebeple sordum

tekrardan size ve ekibinize çok tşk. ediyorum çok güzel çalışmalar ortaya koyuyorsunuz. tebrikler :clover:

son olarak şunu da ileteyim

eski sistemde herhangi bir yorumda link varsa hemen mavi renk ile belli ediyordu

şimdi yeni uygulamada ise bu kaldırılmış yazıda link var mı, yok mu anlaşılmıyor,

sadece yazının üzerine fare göstergesini getirdiğimizde renk değişiyor, o zaman anlaşılıyor

bunun düzeltilme şansı var mı

teşekkürler

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
Yalnız intro daki müzik çok hoşuma gitti..Gerçekten hoşş.. :) :thumbup1:

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Teşekkürler hatayı bulup iptal etmek yerine hem hatadan kurtulup hemde yeni bir sistem geliştirmeniz harika oldu...

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
# Güncel
- Video Ekleme Sorun Yaşayanlar İçin.

hayranim

Profesör
Reaksiyon puanı
32