Yeni üye oldum ban yediniz diyor?

Reaksiyon puanı
6
32a19d9034d18be9d7d5120a4ba37726.jpg

Bu nedir yaa + resim yükleyemiyorum adminler bakabilirmi bi profilimde hata mı var ?

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Bende de aynı yazıyor. Korkulacak bir şey yok.

Androıdx

Asistan
Reaksiyon puanı
70
Nedenini tam bilemediğim sebepten dolayı androıdx ve androidx olarak çift kullanıcı hesabı ile forum sisteminde aktif olmuşum normalde kullanıcı adım androıdx iken bir karışıklık sebebiyle androidx olarak forumda aktif olmuşum bilinçli olarak gerçekleşen bir durum olmadığını sölemek isterim bu durumun farkına varılmasından sonra bana bilgilendirme yapıldı ve bende androidx olan hesabın iptal edilmesini istedim sanırım o hesap yasaklandı şöle bir durum varki mevcut hesabım yani androıdx olarak kullandığım hesap tapatalk üzerinde banlı olarak gözüküyor bu durumu nasıl düzeltebilirim ilgili görsel

37beed94a82234236e4a8273d96a2346.jpg

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
O tapatalk tan kaynaklanan bi sorun. Mesaj yazmanızda sorun var mı?

Androıdx

Asistan
Reaksiyon puanı
70
O tapatalk tan kaynaklanan bi sorun. Mesaj yazmanızda sorun var mı?
Hayır mesaj yazmamda bir sorun yok diğer hesabı iptal ettik esas hesabım bu ama tapatalk üzerinde böle gözüküyor nasıl düzelcek anlamadım forum account banned yazıyor

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Hayır mesaj yazmamda bir sorun yok diğer hesabı iptal ettik esas hesabım bu ama tapatalk üzerinde böle gözüküyor nasıl düzelcek anlamadım forum account banned yazıyor
Forumda mesaj yazmnaızı engellemeyen bi durum bildiğim kadarıyla. Tapatalkla ilgilenen arkadaşlara iletiyorum sorununuzu.

Orada ne yazdığının önemi yok, yazılımsal bi hata yüzünden çıkmıştır muhtmelen.

Androıdx

Asistan
Reaksiyon puanı
70
Forumda mesaj yazmnaızı engellemeyen bi durum bildiğim kadarıyla. Tapatalkla ilgilenen arkadaşlara iletiyorum sorununuzu.

Orada ne yazdığının önemi yok, yazılımsal bi hata yüzünden çıkmıştır muhtmelen.
Diğer hesapta böle bir sıkıntı yoktu çift hesap olmasın diye onu kapatalım dedim bu hesaba geçtim bundada dedim gibi banlı görünüyor evet mesaj yazmamı engellemiyor düzeltilcek bir durumsa ilgilenilirse sevinirim teşekkürler.