YaşlıTaşCocuk54
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 6
Bu nedir yaa + resim yükleyemiyorum adminler bakabilirmi bi profilimde hata mı var ?
Resim yükleyemiyorum 120 piksel resmi nerden bulalımBende de aynı yazıyor. Korkulacak bir şey yok.
Resim yükleyemiyorum 120 piksel resmi nerden bulalım
Sorun kalmadı yükleniyormesaj sayın az olduğu için olabilir, bilgisayardan da yükleyemiyor musun?
Hayır mesaj yazmamda bir sorun yok diğer hesabı iptal ettik esas hesabım bu ama tapatalk üzerinde böle gözüküyor nasıl düzelcek anlamadım forum account banned yazıyorO tapatalk tan kaynaklanan bi sorun. Mesaj yazmanızda sorun var mı?
Forumda mesaj yazmnaızı engellemeyen bi durum bildiğim kadarıyla. Tapatalkla ilgilenen arkadaşlara iletiyorum sorununuzu.Hayır mesaj yazmamda bir sorun yok diğer hesabı iptal ettik esas hesabım bu ama tapatalk üzerinde böle gözüküyor nasıl düzelcek anlamadım forum account banned yazıyor
Diğer hesapta böle bir sıkıntı yoktu çift hesap olmasın diye onu kapatalım dedim bu hesaba geçtim bundada dedim gibi banlı görünüyor evet mesaj yazmamı engellemiyor düzeltilcek bir durumsa ilgilenilirse sevinirim teşekkürler.Forumda mesaj yazmnaızı engellemeyen bi durum bildiğim kadarıyla. Tapatalkla ilgilenen arkadaşlara iletiyorum sorununuzu.
Orada ne yazdığının önemi yok, yazılımsal bi hata yüzünden çıkmıştır muhtmelen.