Şuankinden daha kullanışlı olduğu aşikar ama sola reklam gelecek heralde.
Foruma link bile vermemişler son forumlar dışında, dışlanıyoruz yavaştan.
Hangi tasarımdan bahsediyorsunuz ? Anasayfa tasarımından mı, forum tasarımından mı?
Zaten mail'leri ben gönderiyorumAnasayfa'dan bahsediliyor. İlk mesajda linki var zaten, bugün mailler geldi, üyelerin oradan haberi oldu.
Zaten mail'leri ben gönderiyorum
SDN'yi çok seviyorum ama reklamları engellemek durumundayım, yoksa fan sesinden başım ağrıyor. Flash reklamlar kullanılmasa engellemem, hatta düzenli olarak tıklarım.SDN'nin yayın hayatına devam edebilmesi için reklam gerekli, lütfen bu durumu göz önünde bulunduralım. Reklamları kapadığınızda ortaya çıkan beyazlıklar için yapabileceğimiz birşey yok, biz reklamsız bakmıyoruz ve reklamları kapamayan üyelerimizi rahatsız etmeyecek şekilde düzenlemeye çalışıyoruz.
Sitenin sağı ve solundaki alanları minimuma indirmeye çalışacağız, şu anda 1024 çözünürlükler için sağlıklı bir görüntüleme yapamamakta, bu ve bunun gibi sorunları en kısa sürede çözerek sizlerin beğenisine sunacağız.
Şu an hala test aşaması devam etmekte, her türlü görüş, öneri ve eleştirileriniz bizler için önemli.
Hata bildirimlerini bana özel mesaj olarak atabilirsiniz.
İlginiz için teşekkür ederiz.