AichDee
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 20
Mükemmel
Gittikçe kendinizi geliştiriyorsunuz , böyle devam edin- Yuyu'nun temasını artık değiştiriyoruz! Daha kullanışlı ve mobile uygun bir tema yapıyoruz! Yavaş yavaş tema komple uygulanacaktır.
YUYU YENİ GÜNCELLEME
- Ufak tefek hatalar giderildi.
- Trendlerin bozulması giderildi, artık trendler tamamen çalışıyor.
- Profil fotoğraflarının postlara göre boyutları düzeltildi.
- Profil fotoğraflarının bazen çok büyük gözükmesine neden olan hata giderildi.
- Türkçe dilinde iyileştirmeler yapıldı. (Bazı cümleler kısaltıldı.)
- Yorum beğenisi yakında gelecek!
- Şifre yenileme ekranı yakında gelecek!
- Yeni temayı yaparken bazı sayfalar eksik kalmış, tüm sayfaları temaya uyarlamaya çalışıyorum.
- Profildeyken trendlere tıklayınca Anasayfa'ya atma sorunu giderildi.
- Ayarlardayken trendlere tıklayınca Anasayfa'ya atma sorunu giderildi.
- Hastaglerin sayfası temaya uygun yapıldı. Yakında Hastag bölümü yapılacak. Şuanlık arama yerine yazarsanız bulabilirsiniz. Örnek:
Arama yerine yuyu yazarsanız #yuyu çıkar ve onunla ilgili tüm gönderileri görürsünüz.
- Keşfet butonunun simgesi değiştirildi.
- Profildeyken Trendlerde Gönderiler kısmında sayfaların gözükmesi düzeltildi.
- Yeni açılan hesapların gönderisi olmadığından profil sayfalarında oluşan boyut farklılığı giderildi.
- Alev emojisi eklendi.
Ekli dosyayı görüntüle 142734
Ekli dosyayı görüntüle 142735
Teşekkür ederimhayırlı olsun kardeşim
TeşekkürlerGittikçe kendinizi geliştiriyorsunuz , böyle devam edin
Teşekkür ederizHarika
şuan biz giriş yapabiliyoruz tekrar dener misiniz?Siteyi açamıyoruz, galiba bakımda.
Mesajı düzenledim, site güzel gibi fakat alan adı hoşuma gitmedi. Site geliştirilebilir, tahminimce script kullanılmış. Projeniz kendinizi geliştirmek amaçlı mı, acaba?şuan biz giriş yapabiliyoruz tekrar dener misiniz?
internette çocuk modu var, giremiyorumHenüz daha yolun başlarında olduğumuz yeni sosyal medya sitemizi kurduk daha bugün beta sürümünü açtık ve aklımıza yeni fikirler geldikçe hobi amaçlı geliştiriyoruz, buraya yazma amacım sadece sizlerin düşüncelerini de merak etmem benimle paylaşırsanız sevinirim.
(giriş ekranı İngilizce'dir ayarlardan Türkçe yapabilirsiniz)
Ekli dosyayı görüntüle 132113
Sitenin linki:
Sorunu düzelttik.Ayrıca sitenin dilini otomatik olarak Türkçe gelecek şekilde ayarlamanız daha iyi olacaktır, isteyen sonradan da İngilizce diline geçebilir. Bu şekilde kötü oluyor, sonuçta bu program Türk insanlarına hizmet edecek.
Amacım kötülemek değil, sitenin daha iyi olması açısından kullanıcı düşüncelerini aktarmaya çalışıyorum. Yaptığınız iş gerçekten güzel, elinize sağlık.Ayrıca sitenin dilini otomatik olarak Türkçe gelecek şekilde ayarlamanız daha iyi olacaktır, isteyen sonradan da İngilizce diline geçebilir. Bu şekilde kötü oluyor, sonuçta bu program Türk insanlarına hizmet edecek.
Evet, gördüm. Daha güzel olmuş. ?Sorunu düzelttik.
Biliyorum zaten forumdakilerin fikirleri bizim için çok önemli, tekrardan teşekkürlerAmacım kötülemek değil, sitenin daha iyi olması açısından kullanıcı düşüncelerini aktarmaya çalışıyorum. Yaptığınız iş gerçekten güzel, elinize sağlık.
bir aya orası uçar 'türkiyenin yeni sosyal medya platformu' diye reklam görürüz artıkBiliyorum zaten forumdakilerin fikirleri bizim için çok önemli, tekrardan teşekkürler
Hosting almadığımız için öyle yakında alacağız.hocam siteniz güvenli değil ?!
kaç kişi beraber yaptınız?Henüz daha yolun başlarında olduğumuz yeni sosyal medya sitemizi kurduk daha bugün beta sürümünü açtık ve aklımıza yeni fikirler geldikçe hobi amaçlı geliştiriyoruz, buraya yazma amacım sadece sizlerin düşüncelerini de merak etmem benimle paylaşırsanız sevinirim.
(giriş ekranı İngilizce'dir ayarlardan Türkçe yapabilirsiniz)
Ekli dosyayı görüntüle 132113
Sitenin linki:
2 kişi geliştiriyoruz.kaç kişi beraber yaptınız?
Hosting almadığımız için öyle yakında alacağız.
Bu sorunu en kısa sürede çözeceğiz.
YUYU YENİ GÜNCELLEME- Artık bio'nuza emoji koyabilirsiniz.
- Yorumları kapalı bir şekilde gönderi gönderme özelliği gelmiştir! Böylelikle yorum yapılmasını istemediğiniz bir gönderi atabilirsiniz.
- Artık Hastaglerde "Popüler" veya "En Son" seçenecekleri mevcut . Böylelikle artık en son atılan veya popüler olan postu görebilirsiniz.
- Artık hastag'e girdiğinizde en üstteki "Başlık" yazısı, tıkladığınız hastagin ismini alıyor.
- Okumaya devam et yazısı artık 500 harf'ten sonra çıkacak.
- Video yüklenince oluşan çözünürlük hataları giderildi.
- Mobil'de videoların boyutlarının bozulması giderildi.
- Yükleme boyutu 60 MB olarak ayarlandı.
SPAMCILARA ARTIK DUR DİYORUZ!
- Kayıt olurken basit bir soru ekledik. Böylelikle spam hesaplar azalacaktır.
- Gönderi attığınız zaman artık 2 saniye bekleme süresi olacak.
- Artık üst üste 3 gönderi atıldığında 20 saniye bekleme süresine atıcak. Böylelikle gönderi spamı engellenecektir!
Fakat sistem şuanda mükemmel değil, yakında mükemmel olacak.
- Üst üste 3 yorum atıldığında 15 saniye bekleme süresi atmaktadır.
- Artık adminler gönderi silebilir, düzenleyebilir. (Yani ben dışında)
- Artık adminler yorumları silebilir, düzenleyebilir. (Yani ben dışında)
- Admin paneli kolaylaştırıldı. Artık daha rahat bir şekilde spamcıları veya kurallara uymayanları engelleyebiliyoruz.
- Yorum ve Gönderi atma banı gelmiştir. Gönderi banı yerseniz gönderi, yorum banı yerseniz yorum atamıyorsunuz.
Kurallara uymayan hesaplar banlanacaktır.
Ekli dosyayı görüntüle 143453
Ekli dosyayı görüntüle 143454
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkür ederiz fakat maddi bir kazancımız yok önemli olan maneviyat.
Forumda da görebileceğiniz gibi her hafta güncelleme yapmaya çalışıyoruz sitemizin amacı ise yerli sosyal medya platformu yapmaya çalıştık.hocam güncelleme ne zaman yaptınız sitenizin amacı neydi bu arada
efendim, güvenlik duvarı yaptınız mı, ki tabiki de yapmışsınızdır, ancak sormak istediğim o değil, her site siber saldırı tehlikesinde, bunun için sorun yaşayan kişilerin başvurabileceği bir destek bölümü oluşturdunuz mu?Forumda da görebileceğiniz gibi her hafta güncelleme yapmaya çalışıyoruz sitemizin amacı ise yerli sosyal medya platformu yapmaya çalıştık.
Bu test sunucusu olduğu için şimdilik hostingimiz bu siber saldırılara karşı sorun teşkil evet ama biz henüz bir sorun yaşamadık ileride bu sorunu çözeceğiz, destek bölümümüze de "profil düzenle" kısmından ulaşabilirsinizefendim, güvenlik duvarı yaptınız mı, ki tabiki de yapmışsınızdır, ancak sormak istediğim o değil, her site siber saldırı tehlikesinde, bunun için sorun yaşayan kişilerin başvurabileceği bir destek bölümü oluşturdunuz mu?