Yeni Sosyal Medya Sitem Yuyu'yu Kurdum

Reyzingen

Asistan
Reaksiyon puanı
193
İsmimi e-postamı Nickimi giriyorum. Yine de kayıt olamıyorum. En altta toplamayı da yapıyorum. Olmuyor. Şifre ile ilgili sıkıntı olabilir mi?
Bir düzenleme yaptık dikkatlice tekrar dener misiniz Türkçe harfleri nick de kullanmayın.

Uberman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Gerçekten gittikçe gelişiyorsunuz böyle devam edin değerinizi anlayacaklar

Reyzingen

Asistan
Reaksiyon puanı
193
Yuyu Güncellemesi
- Yeni giriş ekranı,
- Yeni kayıt olma ekranı,
- Kullanıcı aratırken profil fotoğraflarının düzensiz gözükmesi düzeltildi.
- Trendler kısmındaki uzun isimlerin düzensiz gözükmesi düzeltildi.
- Takipçiler kısmındaki "Takip Et" butonunun boyutu düzeltildi.
- Gönderi gizliliğini oluşturan butonun boyutu düzeltildi.
- Bildirimlerin profil sayfasında , profil fotoğrafının altında kalması düzeltildi.
Güvenlik Güncellemesi:
- Admin paneli eklendi. Böylelikle işlerim artık daha kolay.
Toplam kullanıcı sayısını, beğenileri, bildirimleri vb bir çok şeyi görebiliyorum.
Rapor ettiğiniz gönderileri kolay bir şekilde görebiliyorum.
Mavi tik vermek istediğimde kolayca verebiliyorum.
- Adminler başka bir profilin gönderisini silmeyi deneyince "Erişim Engellendi" hatası giderildi.
- Yorum beğeni gelmiştir!
Aslında yapımına çoook önceden başlamıştım fakat yarıda bırakmıştım. Bugün bitirdim fakat biraz hatalı çalışıyor.
Şuanda eğer beğenirseniz beğeninizi geri almak istiyorsanız sayfayı yenilemelisiniz. Biliyorum biraz can sıkıcı fakat ileride düzelteceğim.
- Yorum beğenisi en yüksek olan yorumlar kısmında en yukarı da olacaktır. İlerde ona bir düzenleme gelebilir fakat şuanda böyle.
- Peki beğeniler aynıysa ne oluyor? Eğer beğeniler aynıysa, en geç kim yorum attıysa o en üstte oluyor.

Sitemizin Linki: http://yuyumedia.tk/

yuyU1.png
YUYU2.png
YUYU3.png

Son düzenleme:

Internall

Asistan
Reaksiyon puanı
152
Güzel bir siteye benziyor. Hayırlı olsun. :)

Jarvisit

Tech is my home
SDN
Reaksiyon puanı
2,869
Kullanıcı datalarını veri olarak tutan bir sitenin SSL sertifikası olması lazımdı. Şu an bu site büyük risk taşıyor.

Reyzingen

Asistan
Reaksiyon puanı
193
Türkçe harfler kullanmadan tekrar dener misiniz?
Mesaj otomatik birleştirildi:

IP’niz belli, SSL yok. Böyle beta olmaz.
Hocam biz de lise 2 ye gidiyoruz bu projeye başlayalı 4 ay oldu şimdiye kadar bir sorun yaşamadık çok şükür tabii ki bu yaşamayacağımız anlamına da gelmiyor fakat düzenli maddi bir gelirimiz de olmadığı için kullanıcı sayımızı arttırmadan önce para harcamaktan böyle bir dönemde pek istemedik

Jarvisit

Tech is my home
SDN
Reaksiyon puanı
2,869
Türkçe harfler kullanmadan tekrar dener misiniz?

Hocam biz de lise 2 ye gidiyoruz bu projeye başlayalı 4 ay oldu şimdiye kadar bir sorun yaşamadık çok şükür tabii ki bu yaşamayacağımız anlamına da gelmiyor fakat düzenli maddi bir gelirimiz de olmadığı için kullanıcı sayımızı arttırmadan önce para harcamaktan böyle bir dönemde pek istemedik
Sunucunuz hangi firmada şu an

Reyzingen

Asistan
Reaksiyon puanı
193

Internall

Asistan
Reaksiyon puanı
152
Hocam ben de bir sorun olmuyor 2 farklı bilgisayardan ve browserdan kayıt olma denemesi yaptım ve bir sorun olmadı sizin sorununuzu hala tam olarak anlayamadım açıkcası
Kusura bakmayın hocam sanırım kaydolamayacağım :(. Mozilla Firefox kullanıyorum.

hakancalis

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
957
Gayet güzel düzeltilmesi gereken yerler bence*
1.SSL gelmeli
2.Domain alınmalı ip olarak gözüküyor domain fiyatları yaklaşık 40 TL yıllık olarak
3.Hosting firması geliştirilmeli
Öğrenci olduğunuz için pek paranız yok biliyorum ama bu dediklerimin tutarı yaklaşık 110 TL civarı

Reyzingen

Asistan
Reaksiyon puanı
193
Kusura bakmayın hocam sanırım kaydolamayacağım :(. Mozilla Firefox kullanıyorum.
hocam kullanıcı adınızı internall olarak deneyebilir misiniz

Gayet güzel düzeltilmesi gereken yerler bence*
1.SSL gelmeli
2.Domain alınmalı ip olarak gözüküyor domain fiyatları yaklaşık 40 TL yıllık olarak
3.Hosting firması geliştirilmeli
Öğrenci olduğunuz için pek paranız yok biliyorum ama bu dediklerimin tutarı yaklaşık 110 TL civarı
Bir kaç ay içerisinde projemizi daha da çok büyütmek istiyoruz bu yüzden biraz parayı gözden çıkartacağız desteğiniz için teşekkür ederiz.