Yeni, seviyeli, kaliteli bir forum...

redyellow

Doçent
Reaksiyon puanı
17
El mümit:

Hakaret, küfür vs. olmadığı sürece her türlü eleştiriye açık olmalısın. Arkadaşlar haklılar.

Bak ben daha eleştiriye başlamadım, bi başlarsam yandın:)

El-Mümit

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu temayı satın alınca 5 lisansın oluyor. Bir tek sen biliyorsun kod yazmayı başka kimse bir şey bilmiyor.

Laf yetiştireceğine eleştiriye kulak verde özgün bir şeyler yap belki faydası olur.

ARKADAŞIM BAŞKA EĞER 2 TEMAYI AYIRABİLECEK KADAR BİLGİN OLSA ZATEN EYVALLAH DERDİM. ALAKASIZ 2 TEMAYI AYNI DİYORSUN BEN İFTİRA OLARAK ALGILARIM BUNU. HERNEYSE.

@El-Mümit, takdir edersin ki eleştirenler de olacaktır kardeşim. keşke hepsini aynı olgunlukla karşılayabilseydin.

TABİKİ KARDEŞİM . Eleştiriler için açıldı konu zaten olgunlukla karşılıyorum ama alakasız mesaj atanlarada papuç bırakacak değiliz :) yakında birşey bulamayıp site yeni olmaz derler :)

@El-Mümit , admin dediğin rahat olacak, sakin olacak, üyelerin hepsini tek tek dinleyebilecek.. elbette ki seni rahatsız eden olumsuz yorumlar hatta abartılar olacaktır ama sabırlı olup üyeleri dinlemeyi bilmelisin.. haa seni çok mu rahatsız etti, cevap verme o zaman.. bu kişilere karşı susmak, çocuk gibi tartışmaktan ve kendini haklı çıkarmaya çalışmaktan daha iyidir :wink:

kırmızıya boyadığım yer güzeldi :) bunlara susmak lazım doğru. anlamayanlarla uğraşmak can sıkıntısı :)

Sinirlisin sinirli kabul et bunu :)

hayır asla :) hep gülen birisiyim :) saçma yorum olmadıkça eleştilmeyi severim.

El mümit:

Hakaret, küfür vs. olmadığı sürece her türlü eleştiriye açık olmalısın. Arkadaşlar haklılar.

Bak ben daha eleştiriye başlamadım, bi başlarsam yandın:)

:) eyvallah hacı abi.

Crowley

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kategorileri biraz daha arttırmalısınız bence, yeni tema ilk temadan daha iyi, başarılar...:)

El-Mümit

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herkesi sitemize bekliyoruz. Yeni bölümler oluşturuldu . Tam aile forumu .

El-Mümit

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Başkalarının sitelerini kullanarak faydalanmaya çalışan zihniyeti kınıyoruz.Neyse şikayet etmiyorum .

Arkadaşlar sitemize bekleriz herkesi. Eğerki husur vs bulursanız paylaşın ki düzeltmeye çalışalım eksiklerimizi.

OnLT

Dekan
Reaksiyon puanı
149
Biraz daha flood yaparsan, "başkalarının sitelerini kullanarak faydalanmaya çalışan zihniyet" ten olacaksınız. Haberiniz olsun. [MENTION=351952]El-Mümit[/MENTION]

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Bu kadar reklam yapmana nasıl izin verilmiş şimdiye kadar?

Ben bunu bir tehdit değil uyarı olarak görüyorum. Ayrıca sitenizi konu altında tanıttınız yeterli. Uzatmayın. Gerisi reklama girer. Başka birşey değil.

El-Mümit

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu kadar reklam yapmana nasıl izin verilmiş şimdiye kadar?

Ben bunu bir tehdit değil uyarı olarak görüyorum. Ayrıca sitenizi konu altında tanıttınız yeterli. Uzatmayın. Gerisi reklama girer. Başka birşey değil.

Modlar olarak birbirinizi savunmayı bırakıp gerçeği görünüz. Bir mod flood varsa onu siler kimse çocuk değil burada herkes forum nasıl kullanılır bilir. Bir mod hata görürse düzenler yetkisi yoksa üste bildirir. Konuya girip ahkam kesmek ne ? Oda olmadı özel mesajla uyarı yapılır böyle yapma diye. Konuya girip ahkam kesemez kimse. Herkes haddini bilirse bizde biliriz. vesselam kardeşim.

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41
Modlar olarak birbirinizi savunmayı bırakıp gerçeği görünüz. Bir mod flood varsa onu siler kimse çocuk değil burada herkes forum nasıl kullanılır bilir. Bir mod hata görürse düzenler yetkisi yoksa üste bildirir. Konuya girip ahkam kesmek ne ? Oda olmadı özel mesajla uyarı yapılır böyle yapma diye. Konuya girip ahkam kesemez kimse. Herkes haddini bilirse bizde biliriz. vesselam kardeşim.

Forum biraz daha gelişitirilmeli, Türkçeye de dikkat edilerek. Mesela "En Mesajlar" nedir? Bana bir anlam ifade etmedi. Genel bir forum anlayışı var burada günümüzde maalesef böyle forumlar "pek" rağbet görmüyorlar bir kitleye hitap etmek gerek. Hedef kitleniz nedir desek? Cevap yok. Bunları bulmalısınız önce.

Buradaki tartışmaların da yersiz olduğunu düşünüyorum. İnsanlar bir girip bakmış fikrini söylemiş. En çok ihtiyacınız olan geri bildirim yapmışlar. Onlara çok sert davranmışsınız. Söylediğinizin aksine sakin değilsiniz.

El-Mümit

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Forum biraz daha gelişitirilmeli, Türkçeye de dikkat edilerek. Mesela "En Mesajlar" nedir? Bana bir anlam ifade etmedi. Genel bir forum anlayışı var burada günümüzde maalesef böyle forumlar "pek" rağbet görmüyorlar bir kitleye hitap etmek gerek. Hedef kitleniz nedir desek? Cevap yok. Bunları bulmalısınız önce.

Buradaki tartışmaların da yersiz olduğunu düşünüyorum. İnsanlar bir girip bakmış fikrini söylemiş. En çok ihtiyacınız olan geri bildirim yapmışlar. Onlara çok sert davranmışsınız. Söylediğinizin aksine sakin değilsiniz.

Teşekkürler yorum için. Şablonları doğru olantıda tutturabilmek için bazen kelimelerde kısaltma yapılması gerekiyor temaya uygun . Hedef kitlem ailem forumu oluşturmak . Ne oyun ne program nede para için reklam . İnsanların gelip rahatça yorumlarını yazabileceği özgür bir forum anlayışı.

KlpRnS

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Tema fazla standart gibi geldi. Siteyi kendiniz tasarlayıp kendiniz kodlayın. Bence daha farklı şeyler denemelisiniz. Daha canlı renkler, daha ilginç ikonlar olabilir mesela. Zaten sizinki gibi yeteri kadar forum sitesi var. Daha farklı konular üzerinde çalışmalısınız.

MrFantastic

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Başlangıç olarak güzel bir forum bir şeyler yapılabilir ...

El-Mümit

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

teşekkür ederim bekleriz :)

Tema fazla standart gibi geldi. Siteyi kendiniz tasarlayıp kendiniz kodlayın. Bence daha farklı şeyler denemelisiniz. Daha canlı renkler, daha ilginç ikonlar olabilir mesela. Zaten sizinki gibi yeteri kadar forum sitesi var. Daha farklı konular üzerinde çalışmalısınız.

temayı değiştirdim daha sade artık .

Başlangıç olarak güzel bir forum bir şeyler yapılabilir ...

teşekkür ederim bekleriz.