Yeni, seviyeli, kaliteli bir forum...

mekolac44

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Anladığım kadarı ile bahsedilen sitenin ya adminisin ya da yöneticisisin.
Burada siteyi tavsiye etmen bana göre yanlış değil.
Güzelde bir iş yapıyorsunuz, çok yönlülük iyidir sanal dünyada.
Ama öyle veya böyle yapılan eleştirilere bu şekilde tahammülsüz olman ve seviyesiz cevaplar yazman hoş değil.

Biz yeri geldiği zaman bu sitedeki yönetici arkadaşları kurallar çerçevesinde acımasızca eleştirebiliyoruz.
Senin gibi tahammülsüz olsalardı bu sitede de kimse kalmamıştı emin ol.

Bu şekilde ne kadar antipatikleştiğinin farkında olman açısından yazdım bunları.
İstersen bana da ergen veya post kasıyor diyebilirsin, başımla beraber. :)
seviyeli forumun seviyeli reklam konusunda seviyesiz mesaj göndermekten başka yaptıkları birşey yok

Reaksiyon puanı
10,315
Hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar, Mevlam sizleri bu yolda muvaffak eylesin.

Umarım hayra hizmet eder, fesadın, çirkinliğin, tahammülsüzlüğün, nifakın birbiriyle yarıştığı bir dünyada sevgiden, muhabbetten, güzel olandan yana olursunuz.

Bazı takılmalara aldırış etmeden yürüyün, hayat hep gül bahçesi değildir. Dikenlerin varlığına alışın ki ülfete düşmeyesiniz!

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bu arada... sayın admin, her ne amaçla, niyetle almış olursanız alın, kullandığnız nick hoş durmuyor.
O isim olarak sadece asli sahibi olana yakışıyor.

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Benden size bir tavsiye;
Eğer forumunuzun büyümesini istiyorsanız, reklam yapmanız lazım ama para harcamaktan kaçınmadan. Örneğin Facebook'a reklam verebilirsiniz. Hem gayet ucuz, hem de birçok kişiye ulaşıyor.

El-Mümit

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar, Mevlam sizleri bu yolda muvaffak eylesin.

Umarım hayra hizmet eder, fesadın, çirkinliğin, tahammülsüzlüğün, nifakın birbiriyle yarıştığı bir dünyada sevgiden, muhabbetten, güzel olandan yana olursunuz.

Bazı takılmalara aldırış etmeden yürüyün, hayat hep gül bahçesi değildir. Dikenlerin varlığına alışın ki ülfete düşmeyesiniz!

teşekkür ederim güzel dilekleriniz için.

Benden size bir tavsiye;
Eğer forumunuzun büyümesini istiyorsanız, reklam yapmanız lazım ama para harcamaktan kaçınmadan. Örneğin Facebook'a reklam verebilirsiniz. Hem gayet ucuz, hem de birçok kişiye ulaşıyor.

biraz büyüdükten sonra inşallah :) twitter sayfamız var 1000 kişilik. şimdilik reklamı farklı yerlerden yapıyoruz.

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
teşekkür ederim güzel dilekleriniz için.

biraz büyüdükten sonra inşallah :) twitter sayfamız var 1000 kişilik. şimdilik reklamı farklı yerlerden yapıyoruz.
Asıl büyümeden önce reklam vermelisiniz. Böyle büyülür, yoksa işiniz zorlaşır. Zaten 10TL civarı. Para değil, bir cips, bir de kola aldığınızda zaten 5TL veriyorsunuz :)

Rint

Profesör
Reaksiyon puanı
360
[MENTION=47824]redyellow[/MENTION] wardomdan sonra yakışır... gila ile kapışmaktan vazgeçmişsin sanırım :) bence doğru olanı yapmışsın artık sıkmıştı!

redyellow

Doçent
Reaksiyon puanı
17
@redyellow wardomdan sonra yakışır... gila ile kapışmaktan vazgeçmişsin sanırım :) bence doğru olanı yapmışsın artık sıkmıştı!

Teşekkür ederim, sizinle burda buluşmak güzel:)

Gila ile kapışmaktan vazgeçmem vazgeçmesine de o EŞİT ŞARTLARDA kapışacak kapasitede ve yürekte birisi değil, yöneticilik konumunu kullanarak üyeleri sinirlendirip banlatan bir karakter.

Bugün yöneticiliği bırakılsa emin olun üyeler perişan eder onu. Zaten 3 ay banlıyım:) rahat rahat tepinebilir ihtiyar:)

forumsevere sizi de beklerim:)

Aslında sdf de güzel bir forum ama SİYASET konuşulması çok sınırlı, GÜNDEM-SİYASET vs. başlığı daha aktif olsa iyi olur diye düşünüyorum.

Rint

Profesör
Reaksiyon puanı
360
Teşekkür ederim, sizinle burda buluşmak güzel:)

Gila ile kapışmaktan vazgeçmem vazgeçmesine de o EŞİT ŞARTLARDA kapışacak kapasitede ve yürekte birisi değil, yöneticilik konumunu kullanarak üyeleri sinirlendirip banlatan bir karakter.

Bugün yöneticiliği bırakılsa emin olun üyeler perişan eder onu. Zaten 3 ay banlıyım:) rahat rahat tepinebilir ihtiyar:)

forumsevere sizi de beklerim:)

Aslında sdf de güzel bir forum ama SİYASET konuşulması çok sınırlı, GÜNDEM-SİYASET vs. başlığı daha aktif olsa iyi olur diye düşünüyorum.

Siyasetten daha önemli şeylerde var... Kendi üyeliğimi sildirdim oradan... Daha doğrusu silemedikleri için sonsuza kadar banladılar :D Neyse tekrar hayırlı olsun.

MrJuckLees

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Hayırlı olsun kardeşim. bende böyle bir proje düşünüyorum. Forumun teması pek güzel olmamış sanki

Ha bu arada unutmadan Oyunlar katagorisi olmalı bak :D

El-Mümit

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hayırlı olsun kardeşim. bende böyle bir proje düşünüyorum. Forumun teması pek güzel olmamış sanki

Ha bu arada unutmadan Oyunlar katagorisi olmalı bak :D

oyun indirmeyi diyorsan düşündüm ama çok sıkıcı sürekli linkler kırlıyor. bi gta yı düşünsene 50 part :D

El-Mümit

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Oyun indirme değil :/ Online oyunlar işte. CS Olsun transformice olsun poit blank olsun. bunlar yanii.

onlar ileride kesin olacak boşa açmim diyorum. proıgram downloada önem veriyorum büyük siteleri gezdim en çok o bölüme üyeler geliyor ortalama. sonra oyunlara dönüş ypacağım biraz içerik lazım :D moderatör lazım oyunlardan anlayan konu açsın :D

MrJuckLees

Doçent
Reaksiyon puanı
0
onlar ileride kesin olacak boşa açmim diyorum. proıgram downloada önem veriyorum büyük siteleri gezdim en çok o bölüme üyeler geliyor ortalama. sonra oyunlara dönüş ypacağım biraz içerik lazım :D moderatör lazım oyunlardan anlayan konu açsın :D
az çok bilgim var ftp falan. :)

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Baştan ofsayt direk sdn'nin teması ile başlamışsınız. İnternette özün olmadığınız müddetçe tutunamazsınız.

Neydi o forum teknopartmıydı onun gibi üyeleride seo çalışıyorum diye kopyalamayın sonra :D

MrJuckLees

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Oratılığı yumuşatmak adına "FUR DU PARDİ" :D

[video=dailymotion;x10abr5]http://www.dailymotion.com/video/x10abr5_this-is-mahmut-tuncer-remix_fun#.UcCs6-cd6zk[/video]

El-Mümit

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Baştan ofsayt direk sdn'nin teması ile başlamışsınız. İnternette özün olmadığınız müddetçe tutunamazsınız.

Neydi o forum teknopartmıydı onun gibi üyeleride seo çalışıyorum diye kopyalamayın sonra :D

süper moderatör olacaksın birde bu kadar basit yorumlar atma insanlara örnek olacaksın. sdn ile sadece on off gifleri aynı . temanın 10000 de 1 i oluyor oda :D temanın alakası yok tema yazar olarak söylüyorum.

az çok bilgim var ftp falan. :)

mod olmak için yeterli :D haha

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
süper moderatör olacaksın birde bu kadar basit yorumlar atma insanlara örnek olacaksın. sdn ile sadece on off gifleri aynı . temanın 10000 de 1 i oluyor oda :D temanın alakası yok tema yazar olarak söylüyorum.

Alttan sdn nin temasını siyah akışkan yap bakalım ne göreceksin. Sanırım benim gözlerim bozulmuş

pb642.png

pb653.png

MrJuckLees

Doçent
Reaksiyon puanı
0

mod olmak için yeterli :D haha
dalgamı geçiyorsun kardeşim ya. yaşım 13. Ama ergence davranış sergilemiyorum. Olgun gösteriyorum. ve gerçekten bilgim var. Bir sürü forumda modlıuk yaptım :)

El-Mümit

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Alttan sdn nin temasını siyah akışkan yap bakalım ne göreceksin. Sanırım benim gözlerim bozulmuş

pb642.png

pb653.png

kardeşim 2 tema aynımı alakası bile yok birtek forumold gifleri aynı

dalgamı geçiyorsun kardeşim ya. yaşım 13. Ama ergence davranış sergilemiyorum. Olgun gösteriyorum. ve gerçekten bilgim var. Bir sürü forumda modlıuk yaptım :)

tamam kardeşim birşeymi diyorum :D üye ol bekliyorum :D

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
[MENTION=351952]El-Mümit[/MENTION] kendi sitende insanlara nasıl hitap edersin bilmem ama burada hitap şekline dikkat etsen iyi edersin.

leonfrt

Doçent
Reaksiyon puanı
1
kar gördüm kaydım kaymaz olaydım
sana bir söz vermiştim Le ben o sözden caydım :)) [MENTION=278725]Webnokta[/MENTION]

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
konuşmam gayet normaldi ama modluğunu kullanman iticiydi. Sözlerle cevap vermeni beklerken :)

Modluğu kullanmış olsaydım şuan mesaj yazıyor olmazdın. Konusunu açmışsanız eleştiriye katlanacaksınız.

İçerik yok, çakma tema, bir kaç aya kalmaz sadece domain kalır elinizde.

El-Mümit

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Modluğu kullanmış olsaydım şuan mesaj yazıyor olmazdın. Konusunu açmışsanız eleştiriye katlanacaksınız.

İçerik yok, çakma tema, bir kaç aya kalmaz sadece domain kalır elinizde.

lisans var iyi bakarsan ?hemde 5 lisansı. demin hiçbirşeye laf atmaayıp kıskançlıktan tema bu siteyle aynı diyordun temanın farklı olmasını 2 sininin arasında hiçbir bağ olmadığını anlamadığın için böyle boş sözler söylemen normal tabi :)

istediğin webmastera sor benzerlik bile yok temalar arasında :)

uçtun sen bu gece kardeş. Biraz kod yazsan biraz tasarım yapabilseydin keşke süpermodluk yapmak yerine.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
lisans var iyi bakarsan ?hemde 5 lisansı. demin hiçbirşeye laf atmaayıp kıskançlıktan tema bu siteyle aynı diyordun temanın farklı olmasını 2 sininin arasında hiçbir bağ olmadığını anlamadığın için böyle boş sözler söylemen normal tabi :)

istediğin webmastera sor benzerlik bile yok temalar arasında :)

uçtun sen bu gece kardeş. Biraz kod yazsan biraz tasarım yapabilseydin keşke süpermodluk yapmak yerine.

bu temayı satın alınca 5 lisansın oluyor. Bir tek sen biliyorsun kod yazmayı başka kimse bir şey bilmiyor.

Laf yetiştireceğine eleştiriye kulak verde özgün bir şeyler yap belki faydası olur.

Reaksiyon puanı
10,315
[MENTION=351952]El-Mümit[/MENTION], takdir edersin ki eleştirenler de olacaktır kardeşim. keşke hepsini aynı olgunlukla karşılayabilseydin.

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
[MENTION=351952]El-Mümit[/MENTION] , admin dediğin rahat olacak, sakin olacak, üyelerin hepsini tek tek dinleyebilecek.. elbette ki seni rahatsız eden olumsuz yorumlar hatta abartılar olacaktır ama sabırlı olup üyeleri dinlemeyi bilmelisin.. haa seni çok mu rahatsız etti, cevap verme o zaman.. bu kişilere karşı susmak, çocuk gibi tartışmaktan ve kendini haklı çıkarmaya çalışmaktan daha iyidir :wink: