bilmiş*gülücük
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 48
ay bence güzel
yazıyım mı yazmayayım mı diye çok düşündüm , çünkü iyi şeyler söylemem mümkün değil. işin içinde emek olduğu içinde yazmaktan vazgeçtim bi ara ama dayanamadım.
içtenlikle söylüyorum size hiç yakışmayan bir tasarım. yanlış yere girdiğimi düşündüm ,hatta yer imleri sekmesinden acaba sürekli takip ettiğim bloglardan birine mi basdım, onlar mı yaptı değişikliği dedim çünkü sizden böyle bir tasarım bekliyordum.tamamen blog havası veriyor, hatta wp temasının birinden düzenlemeler yapılmış gibi duruyor.
Eski tasarımı ben çok seviyorum, özellikle son yapılan değişiklik ile gerçekten çok hoşuma gitmişti (kötü kötü şeyler dahi düşünmüştüm ) size gelen şikayet maillerinde eski tasarım yerden yere vurulmuş ama asıl ziyaretçileri rahatsız eden eski tasarımdaki reklamlardı ve siteyi çok kasıyordu.şikayetlerin bir çoğu bu kasma yüzünden yapılıyordu.
ben eski tasarımda reklamları engellemiştim , hızlı olarak sdn yi geziyordum ve çok memnundum. bence eski tasarımı dönüp reklam alanlarında değişiklikler yapsanız yeterli, ziyaretçiler reklamlardan zaten tasarımı göremiyordu .
iyi çalışmalar
keşke widescreen ekranlara uygun olsaydı, hala ekranımın yarısı boş. Tasarım sade olmuş ama işlevsellikten uzaklaşmış. Yine de yeni olan her şey güzeldir...
güzel olmuşta bende balıklar içiçe çıkıyor netbooktan dolayımı acep :wassat:
Operayı tavsiye ederim. Operada güzel görünüyor. İç içe geçme yok.