Yeni SDN Yolda??

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NymO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

utku5959

Asistan
Reaksiyon puanı
0
valla açıkçası çok beğendiğim söylenemez ancak her değişiklikte böyle şeyler olur. ama genede eski havası yok sitenin sıradan bir site gibi olmuş eski temayı yeğlerim yanyana 2 haber olması iyiydi. yani bence eskiyle yeninin karışımı daha değişik daha güzel bi tasarım bekliyoruz :):)

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Sdn ye bi tıkladım açılan sayfa içimi açtı.Bravo güzel çalışma olmuş.Hayırlı olsun tüm sdn ailesine.

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
tasarımı kim yaptıysa helal olsun süper olmuş ellerinize sağlık

buraqq

Profesör
Reaksiyon puanı
6
yaa yanlış bi siteye mi girdim sandım?? diğer tasarım daha güzeldi.. aışırız ama yaw...

ae1907

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
keşke widescreen ekranlara uygun olsaydı, hala ekranımın yarısı boş. Tasarım sade olmuş ama işlevsellikten uzaklaşmış. Yine de yeni olan her şey güzeldir...

Zibi$

Profesör
Reaksiyon puanı
2
yazıyım mı yazmayayım mı diye çok düşündüm , çünkü iyi şeyler söylemem mümkün değil. işin içinde emek olduğu içinde yazmaktan vazgeçtim bi ara ama dayanamadım.

içtenlikle söylüyorum size hiç yakışmayan bir tasarım. yanlış yere girdiğimi düşündüm ,hatta yer imleri sekmesinden acaba sürekli takip ettiğim bloglardan birine mi basdım, onlar mı yaptı değişikliği dedim :( çünkü sizden böyle bir tasarım bekliyordum.tamamen blog havası veriyor, hatta wp temasının birinden düzenlemeler yapılmış gibi duruyor.

Eski tasarımı ben çok seviyorum, özellikle son yapılan değişiklik ile gerçekten çok hoşuma gitmişti (kötü kötü şeyler dahi düşünmüştüm :) ) size gelen şikayet maillerinde eski tasarım yerden yere vurulmuş ama asıl ziyaretçileri rahatsız eden eski tasarımdaki reklamlardı ve siteyi çok kasıyordu.şikayetlerin bir çoğu bu kasma yüzünden yapılıyordu.

ben eski tasarımda reklamları engellemiştim , hızlı olarak sdn yi geziyordum ve çok memnundum. bence eski tasarımı dönüp reklam alanlarında değişiklikler yapsanız yeterli, ziyaretçiler reklamlardan zaten tasarımı göremiyordu .

iyi çalışmalar

Aynennnnnnnnn katılıyorum

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
LOGO.jpg

Logo alıntı gibi oldu sanki :P:P Teknolojinin T si mi o?

snwmn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
eskisi gibi iki sütun olsun zaten gün içerisinde birçok haber geliyor sütunlar dolacaktır.
sayfa açıldığında haberleri bir anda görmeyi tercih ediyorum

tolgay007

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Açıkçası bende pek beğenmedim basit olmuş bari arka plana bişeyler koyun yan taraftaki beyazlıkları pek beğenmedim sdn logo gibi bişey yapmışsınız oda pek olmamış bence...

sani

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yenisi de eskiside iyidi zamanla değişikler olacak tabiki-iyiye doğru tabiki

utku5959

Asistan
Reaksiyon puanı
0
keşke widescreen ekranlara uygun olsaydı, hala ekranımın yarısı boş. Tasarım sade olmuş ama işlevsellikten uzaklaşmış. Yine de yeni olan her şey güzeldir...

bence o boşlukları reklamlarla doldurucaklar ;):D

aman eskisi gibi olmasın da reklamlar :D

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
küçük sutunlar çok hoş duruyordu onları geri alabilirmiyiz :)

musvir

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Tasarımcı arkadaşlar kızacak ama eski tasarımın reklam yoğunluğu düşürülseydi daha iyi olurdu. Eskisinin tasarımı daha profosyonel duruyordu.

Ayrıca ie6 da kaymalar oluyor. Sorun büyük ihtimalle ie6 nın css uyumsuzluğundan kaynaklanıyordur. Ama maalesef hala çoğunlukla ie kullanılıyor. Sanırım ilgililer bir bakarsa iyi olur.

olympuskiller

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Anasayfa çok kullanışlı olmuş, reklam karmaşasından belki de en iyi bu şekilde kurtulunabilirdi tebrikler emeği geçenlere teşekkür ederiz.

palam

Doçent
Reaksiyon puanı
4
şu forumda son başlıkların arkaplanı griden farklı bir renk olsa daha iyi olur. i ç karartıcı olmakla birlikte fakr bile edilmiyor. ayrıca okunabilirliği de iyi değil. beyaz ya da yaprak sarısı olabilir mesela.

kocaçınar

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Sabah SDN'i tıklayınca şok oldum!

Ben 2006 yılından beri izlediğim; shiftdelete.net'e bu ön sayfayı asla yakıştıramıyorum. Bu tasarım SDN için çok amatörce kalmış.

Hele o logo! Olumsuzluklara adeta perçin olmuş :)

Sizler bundan çok daha iyi tasarımlara imza atabilirdiniz. Neden en kötüsünü seçtiniz?

h_emre_s

Asistan
Reaksiyon puanı
0
keske once resmi koyup birde anket yapaydiniz anket sonucuna gore sayfayi yapsaydiniz su an icin bitek Günün Sözü begendim gerisi berbat yakistiramadim bu siteye eskisini geri yuklerseniz sevinirim

DaY_WalkeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Bende pek beğenmedim. Çok basit bir site gibi duruyor.

magicxxL

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Bu da ne :surprised: sabırsızlıkla beklediğimiz görüntü bu muydu?
Tabiki de ben beğeneceğim diye yapmadınız ama ben hiç beğenmedim :pinch: eski görüntü daha bir sıcaktı üstüne üstelik birde şu sitede son aranan kelimeler yok mu bunu gördüğüm siteden zaten hızla uzaklaşıyordum genelde güvenilmeyen sitelerde rastlıyordum bu tür birşeye tutmuş sdn de aynısını yapmış :icon_-1:

encoder

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
:icon_-1::icon_-1::icon_-1::icon_-1::icon_-1::icon_-1:

V

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çok akıllı bir tasarım örneği. Sanırım tasarımcılar ve grafikçiler gerçekten uzman kişiler. Logo da tek kelime ile muhteşem!

Bence yeni yılda SDN'nin yapması gereken güzel yeniliklerden.

Üye olarak başarılarınızın devamını dilerim.

batigol-7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
eski özgün ifadesi yerine basit bi bloga benzemiş

ledzeppelinfan

Profesör
Reaksiyon puanı
0
bende beğenmedim.daha hareketli bir sayfa bekliyordum.şukadarını söyleyeyim.eskisi daha iyidi.ama bunun böyle kalmayacağına eminim.yakında çıkar yenilikler

sanaluyelik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence Forumun renklerini ansayfaya taşısanız daha iyi olur. Sanki reklamlar için daha fazla yer açılmış gibi geldi. incelemeye devam...