@DN@N
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 5
Hakikaten tebrik etmek lazım 20 dkkada bu kadarsa biraz daha uğraşsan
O kadar video çekmişsiniz gece 12 de çalışıyoruz diye ama o getirdiğiniz sözde kendini tasarımcı sanan arkadaşlar bence bu işten anlamıyor.
Anasayfada HİÇBİR estetik bir şey yok.
Görsellik adına hiçbir şey yok.
Hani bazen internette bir adres yazarsınız öyle bir adres yoktur ama sizi reklamlarla dolu olan bir siteye bağlar o sitelere benzemiş (reklam çok var demek istemedim, tasarımı ona benzemiş demek istedim).
Bence hatanın neresinden dönülerse kârdır tema yine değişmeli.
Yani söyler misiniz 10 gün uğraşmaya deyecek hiç bir şey yok ne biz göremiyoruz?
Arkadaşım iyi güzel emek harcamışsın, birşeyler ortaya çıkarmışsın ama günlerce uğraşan, yeni tasarımı yapan insanlara da biraz saygı göstersen fena olmazdı.Eleştirilerini yapıcı bir üslupla dile getirmen daha hoş olur bence.Bu şekilde yaptığın eleştiriler dikkate de alınmaz.
Bence güzel ellerine sağlık. Yeşil renk yerine bu forumun mavi rengi kullanılırsa göze çok daha hitap edecek. SDN yetkilileri lütfen bir kaç tane böyle örnek resim gösterin onları oy verelim ona göre seçelim....
.....Daha modern çizgileri olan ve daha rahat ulaşılaibilir bir tema...
biraz daha dikkatli incelerseniz
sağ üstte loginin altında 3 tane renk seçeneği var. şu anda yeşilin seçili olduğunu gösteriyor.
reklam koyacak en az 3 tane yerde mevcut. amaç reklam koymak mı ?
bide yeni tasarımı 1 aydır bekliyoruz ben bunu boş vaktimde 1 saatte yaptım