Yeni s4 :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan laramio
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

laramio

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bugün anneme s4 aldık teknosadan orda nortonun virüs programını da yüklettik benim telefonuma da yüklettik. Benim sormak istediğim şey şu nasıl uygulamalar önerirsiniz? diğer konulara bakmak için zamanım çok az bu yüzden buraya yazarsanız çok sevinirim

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ve hemen de 4.3 güncellemesi geldi şaştım bana daha gelmedi :D

laramio

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Güncelleme paketi gelmiş 439.31 mb :) bu 4.3 mü yoksa 4.2 güncellemesi mi

mehmetklnc9

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Güncelleme paketi gelmiş 439.31 mb :) bu 4.3 mü yoksa 4.2 güncellemesi mi

Ayarlar > Cihaz Hakkında > Android Sürümü yazar muhtemelen 4.3 olması lazım.

Önereceğim Uygulamalar = Battery Doctor - Ve Tüm sosya medya uygulamaları (Instagram-Twitter-Facebook-Messenger-Whatsapp-Maçkolik-LigTv-MomentCam+)

Önereceğim Oyunlar = Score - Dream League - Traffic Racer - GT Racing 2 - Gta San Andreas - HayDay-Clash Of Clans+ SubwaySurf + HillClimbRacing +Dr.Driving + Minecraft + City Island 2 + Asphalt 8 + Modern Combat Arms 4 Zero + NewStarSoccer+FIFA 14 .

laramio

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Evet baktim 4.3 olmus. Onerdiginiz uygulamalar icin tesekkurler fakat bu telefonu annem aldi yani oyunlari soylerim ama oynayacagini hic sanmiyorum. Daha cok sosyal medyayla ilgileniyor. Tesekkurler tekrardan. :)

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
[MENTION=378209]mehmetklnc9[/MENTION] un dediği uygulamaları yükle....

windows8

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Telefona antivirüs yüklemene hiç gerek yok gereksiz yere telefon yavaşlar. Uygulama önerisi olarakta clear master çok iyi bi uygulama

mehmetklnc9

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet baktim 4.3 olmus. Onerdiginiz uygulamalar icin tesekkurler fakat bu telefonu annem aldi yani oyunlari soylerim ama oynayacagini hic sanmiyorum. Daha cok sosyal medyayla ilgileniyor. Tesekkurler tekrardan. :)

Annen için aldığını atlamışım :) Ben Tesekkür ederim .

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Battery Doctor tarzı uygulamalar kurmayınız.

Anneniz için, viber, whatsapp, facebook, tango, skype gibi kullanmak istediği uygulamaları kurabilirsiniz. powercam gibi kamera uygulamaları da kurabilirsiniz. Diğer uygulamalarla çok fazla ilgilenmez sanırım. ilgi alanlarına göre kullandığı sosyal ağların uygulamalarını kurun.

laramio

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hepinize teşekkürler söylediğiniz uygulamaları indirdim şuan memnunuz :)

Reaksiyon puanı
2,148
SDN'yi takip etmek için tapatalk, radyo yok sanırım o telefonda radyo için tunein, dosya yöneticisi olarak xplore, youtubedan video mp3 indirmek için tubemate, ulaşılamayan siteler için puffin browser, gülmek için 9gag (ingilizce), haberleri takip etmek için gündem, anlık internet down/up hızını görmek için internet speed meter, benim işime yarayanlar.

laramio

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Aa evet radyo yok sanirim annem radyo dinlemeui sever, alternatif olarak birkaç tane radyo programi onerebilirmisiniz?

Reaksiyon puanı
2,148
Alternatif arama, tunein en iyisi. :)

Tabi internet bağlantısı lazım radyo için.

laramio

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Tamam :) ha bide 4.3 guncellemesinden sonra s3'te sahip bilgisi yerini bulamadim kaldiramiyorumda ekran kilitleme bolumunde renksiz cikiyor yani ustune basilmiyor ne yapabilirim?

Reaksiyon puanı
2,148
Kilit ekranı bölümünde oluyor onlar genelde ama bilmiyorum samsung yazılımını kullanmıyorum uzun zamandır.

mehmetklnc9

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Battery Doctor tarzı uygulamalar kurmayınız.

Anneniz için, viber, whatsapp, facebook, tango, skype gibi kullanmak istediği uygulamaları kurabilirsiniz. powercam gibi kamera uygulamaları da kurabilirsiniz. Diğer uygulamalarla çok fazla ilgilenmez sanırım. ilgi alanlarına göre kullandığı sosyal ağların uygulamalarını kurun.

Katılmıyorum . Battery Doctor kalitesiz bir program değil . Uluslararası 150 Milyon'dan fazla kullancısı var . Tek tıklamayla güç tasarufu sağlıyor . Görev sonlardırıcı,Uygulama güç kullanım sürelerini ve Pil Gücü Tahmin durumu çok başarılı. Birçok özelliği daha var . Ben uygulamayı tavsiye ediyorum .

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Aa evet radyo yok sanirim annem radyo dinlemeui sever, alternatif olarak birkaç tane radyo programi onerebilirmisiniz?

AndroTürk'de çok başarılı bir radyo programı . Alternatif olarak deneyebilirsiniz.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Bu tarz programlar cihazda bir takım kontroller yaparken daha fazla batarya tüketirler. cihazın tüm kontrolünü ele alırlar. BatteryGuru uygulaması var markette ve daha profesyonel bir uygulama olduğunu düşünüyorum. Sadece Snapdragon işlemciler için üretilmiş batarya tasarruf programı ancak bu bile bataryayı korumak yerine sömürüyordu. Kaldırdım da rahatladı batarya. Bu programlar yeni çıkan cihazlarda sanırım pek işe yaramıyorlar.