Yeni PSU ve Sorunum Hakkında Tavsiyelerinizi Bekliyorum !!

Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar benim birde bilgisayarım kapanıyordu bazı oyunları oynarken
Bu Oyunları Oynarken PC Kapanmıyor : BF3,,, En Yüksek Ayarda : Lord Of The Rings ME 2,,, En yüksek Ayarda NFS Shift 2
Bu Oyunları Oynarken PC Kendiliğinden Kapanıyor : Yüksek Ayar Dirt Showdown ve Guitar Hero World Tour :D ne acayip dimi bu 2 oyunu oynarken pc kapanıyor ama diğer yüksek şeyler isteyen oyunlarda nedense kapanmıyor anlamış değilim doğrusu. PC Sıcaklıklarıda Normal Düzeyde ilk kapandığında aşırı sıcakladıgını sandım fakat oynarken sürekli kontrol ettim ve oyundayken işlemci 56 dereceyi geçmiyor. Gpu ise 47 dereceyi geçmiyor. Sorunun power supplyden kaynaklandıgını düşünüyorum ancak ben bu poweri alalı 2 ay olmadı ve 500w ama +80 sertifikası yok. Şimdi ben yeni bi power supply alırsam elimde boşta 2 tane 300w 1 tane 500w psu olacak bunları napacam ben :D psu koleksiyonu yapıyorum sanki :D başka bir çözüm yolu yokmu bunun ya :D ama yok ise şuan elimde param hazır ve şu psuyu alabilirim http://www.teknobiyotik.com/aerocool-strike-x-500w-80-plus-bronz-guc-kaynagi.html

PC Bilgileri :

Ana Kart : Asus M5A97
İşlemci : Amd Bulldozer FX 4100
Ekran Kartı : Sapphire Radeon HD 6750
Kasa : Haf 912 Plus

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
aerocool psu güzele benziyor. alabilirsin. fiyatı da makul.

Utku92

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,844
O oyunlarda düşük olan yonetici olarak çalıştırıp bide wın xp sp3 ayarlar kısmından seçip öle bı deneyebilir misiniz merak ettim ondan değildirde :)

Reaksiyon puanı
0
Denedim onuda denemediğim hiç bir yöntem kalmadı :D bana donanımsal olarak geliyor sorun ama hangi donanım işte :S

benben2009

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dediğin gibi donanımsal olabilir çünkü bir tane olsa oyun bozuk olduğundan diyecez ama iki ayrı oyundada kapandığına göre donanımsal olma ihtimali var. ama yinede oyunu kaldırıp temiz kurmayı directxi güncellemeyi ekran kartı son driverını yüklemeyi hatta windowsu güncellemeyi dene yada temiz bir sistem yeniden yükle istersen

Reaksiyon puanı
0
dediğin gibi donanımsal olabilir çünkü bir tane olsa oyun bozuk olduğundan diyecez ama iki ayrı oyundada kapandığına göre donanımsal olma ihtimali var. ama yinede oyunu kaldırıp temiz kurmayı directxi güncellemeyi ekran kartı son driverını yüklemeyi hatta windowsu güncellemeyi dene yada temiz bir sistem yeniden yükle istersen

Valla şimdi yeni psu sipariş ettim konuyu açarken gösterdiğim psuyu aldım şuan kargoda kargodan gelince deniyip sonucu yazıcam. Eğer sorun psuda değilse format atıcam. 64 bit kullanıyorum windows 7 ultimate 64 bit. Format atıp deniyecem. yada olmadı boşta 2 tane ekran kartım var biri amd hd 2600 xt diğeri sapphire radeon hd5450. şuanki kullandıgım 6750. daha 1 ay önce aldım. diğer ekran kartlarını deneyip o oyunları açacagım. zaten dirt 3 ve guitar hero worldu hd 2600 xt ekran kartım kaldırır. Eğer o kartlarla pc kapanmassa şuanki ekran kartım 6750yi garantiye vericem. Zaten ekran kartını aldıgım yer buraya yakın. Gold bilgisayar..